La Liga: egy budapesti meccs miatt később kezdődik az utolsó forduló

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.07. 20:57
A spanyol labdarúgóliga (LFP) kiemelt helyen kezeli a női Bajnokok Ligája döntőjét, amelyben idén első alkalommal egy spanyol csapat, a Barcelona is érdekelt lesz. A jövő szombaton rendezendő utolsó spanyol férfi élvonalbeli (La Liga) forduló mérkőzéseit egyaránt másfél órával későbbre halasztották a BL-finálé miatt.

A legrangosabb európai kupasorozat, a Bajnokok Ligája női döntőjét jövő héten, május 18-án, szombaton rendezik a Ferencváros Üllői úti stadionjában, a háromszoros címvédő Lyon és az először fináléba jutó Barcelona között.

A találkozó este hatkor kezdődik, és ez az, ami miatt az LFP vezetői változtatni kényszerültek a férfibajnokság utolsó fordulójának mérkőzésein, mivel a spanyol bajnokság versenykiírása értelmében az utolsó két kör meccseit azonos időpontban kell megrendezni.

Ennek értelmében az utolsó két játéknap találkozói egyaránt 18.30-kor kezdődtek volna, ám a fél hetet csak a most vasárnap esedékes utolsó előtti fordulóban tartják meg. Az utolsó kört viszont szombaton tartják, ám a tervezett idősáv ütközne a női BL-döntővel, ezért az LFP úgy döntött, áthelyezik a kezdést a finálé utánra, így a spanyoloknál a 38. forduló csak este 20.00 órakor indul.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik