Kép: Marcelo neje üzent – váltásra biztatja a brazilt?

Vágólapra másolva!
2019.03.06. 18:43
null
Marcelo az Ajax elleni visszavágón sem kapott szerepet, felesége szerint jobban tenné, ha kivonná magát az egyenletből (Fotó: AFP)
Furcsa üzenetet osztott meg Instagram-oldalán a Real Madrid Ajax elleni mérkőzése (1–4) alatt Marcelo felesége. Clarice Alves minden bizonnyal az utóbbi időben rendszeresen mellőzött (az Ajax elleni visszavágón sem játszó) párjának címezte mondanivalóját a Santiago Bernabéu Stadionból.


Marcelo ebben az idényben hátrébb szorult a Real Madridnál a balhátvédek rangsorában, legtöbbször az ifjú Sergio Reguilón kap szerepet. Már korábban is hallani lehetett arról, hogy korábbi csapattársát, Cristiano Ronaldót követve a Juventushoz távozhat – a feleség üzenete után ismét felerősödtek ezek a hangok.

„Tudd, mennyit érsz. Ha valaki úgy kezel, mint a sok lehetőség egyikét, segíts neki meghozni a döntést azzal, hogy kivonod magad az egyenletből. Néha nem szabad egyes dolgokkal törődni akkor sem, ha valójában nagyon is érdekelnek. Mert néha semmit nem jelentesz annak, aki neked nagyon sokat jelent.”

„Ez nem büszkeség, hanem önmagad tisztelete. Ne várj pozitív változásokat, ha negatív emberek vesznek körül. Ne adj helyet az olyan embereknek, akik nem akarnak teljesen az életed részévé válni. Tudd, mennyit érsz, tudd, mit tudsz adni, és ne nyugodj bele olyan megoldásba, ami kevesebbet ad, mint amennyit megérdemelsz.”

Marcelo válaszolt is párja üzenetére egyetlen szóval: „Szeretlek.”

Instagram post by Actress Mar 5, 2019 at 10:15pm UTC

4,298 Likes, 248 Comments - Actress (@claricealves) on Instagram

BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
Real Madrid (spanyol)–Ajax (holland) 1–4 (0–2)
Madrid,Santiago Bernabéu Stadion, 77 013 néző.Vezette:Felix Brych (német)
REAL MADRID:
Courtois – Carvajal, Varane, Nacho, Reguilón – Modric, Casemiro (Valverde, 87.), Kroos – Lucas Vázquez (Bale, 29.), Benzema, Vinícius Júnior (Asensio, 35.).Vezetőedző:Santiago Solari
AJAX:Onana – Mazraui (Veltman, 80.), De Ligt, Blind, Tagliafico – F. de Jong, Van de Beek, Schöne (D. De Wit, 73.) – Zijes, Tadics, David Neres (Dolberg, 74.).Vezetőedző:Erik ten Hag
Gólszerző: Asensio (70.), ill. Zijes (7.), David Neres (18.), Tadics (62.), Schöne (72.)
Kiállítva: Nacho (93.)
Továbbjutott: az Ajax, 5–3-as összesítéssel.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik