Juve: Mandzukicot és Cant is sokkolta a BL-keret kihirdetése

T. I.T. I.
Vágólapra másolva!
2019.09.04. 22:17
null
Emre Can nem lép pályára ősszel a BL-ben (Fotó: AFP)
A horvát Mario Mandzukic és a német Emre Can egyaránt kimaradt a Juventus Bajnokok Ligája-szezonra nevezett keretéből, így az ősszel nem léphetnek pályára a legrangosabb európai nemzetközi kupasorozatban.

 

Emre Can a hivatalos Twitter-csatornáján reagált a történtekre, kijelentve, hogy nem tehet mást, tiszteletben tartja a Juventus szakmai stábjának döntését, és mindent elkövet azért, hogy a következő időszakban bizonyítson, és visszaszerezze helyét a csapatban. Nem sokkal korábban viszont még jóval feldúltabban nyilatkozott.

„Maurizio Sarri hívott, de egy percig sem tartott a beszélgetésünk. Csalódott vagyok. Ha ezt korábban közlik, távozom. A BL miatt maradtam a Juventusnál, holott a PSG is hívott. Át kell gondolnom a jövőmet” – idézte a goal.com a németet.

Can 2018 nyarán, a Liverpooltól érkezett a torinóiakhoz, az előző idényben 30 bajnokin, összességében 37 tétmérkőzésen jutott szóhoz. A Juventus sajtóhírek szerint korábban a Barcelonának is felajánlotta, némi pénzzel együtt Ivan Rakiticet szerették volna cserébe megszerezni, ám ez az üzlet nem jött össze.

Kevésbé meglepő Mario Mandzukic helyzete. A rutinos horvát támadó esetleges távozása egész nyáron téma volt, előbb a Manchester Uniteddel, majd a Bayern Münchennel hozták össze a sajtóban, de állítólagos magas fizetési igénye miatt egyik csapattal sem sikerült megállapodnia.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik