Igazuk van – Somogyi Zsolt jegyzete

SOMOGYI ZSOLTSOMOGYI ZSOLT
Vágólapra másolva!
2019.08.12. 22:05

Szurkoló 1: Mi van? Visszament? Most? A Dinamo-meccs előtti napon? Mi van itt? A legpengésebb játékosunk elköszön, mi történik? Kedden az utóbbi huszonöt év legfontosabb meccse jön, erre Böde Dani után Lanza is lelép?

Szurkoló 2: Menjen is, aki nem akar a Fradiban, a Fradiért küzdeni, ne is maradjon! Cserben hagyta a csapatunkat!

Szurkoló 3: Az NB I-ben azért még jó lesz, tíz gólt egy jó kapussal a háta mögött egyedül is rúg ebben a magyar bajnokságban.

Szurkoló 4: De ez a BL, és láttad, Zágrábban is bántóan lassú volt, nem volt jó passza.

Szurkoló 5: Ha mindenki eligazolna, aki Zágrábban gyenge volt, nem lennénk kedden tizenegyen. Más a BL, Rebrov arra készül, az itt nem elég, hogy valaki az NB I-ben villog.

Szurkoló 6: Oké, de tegyük fel, holnap a 75. percben még nincs gól, nyomnak a horvátok, ne mondjátok, hogy nem tud beállni, megtartani elöl két-három labdát, kiharcolni egy-két szabadrúgást, s addig pihennek a védők. Aztán augusztus végén menjen, amerre lát! Miért nem vártak addig?

Szurkoló 7: Tavaly is ez volt, a fontos nemzetközi kupameccs előtt lécelt le Danko Lazovics a Vidiből, a csapat csak kóválygott a BATE ellen, épp az a meccs hiányzott aztán a továbbjutáshoz. Ne szidjuk a magyar focit, csak a légiósokkal van a balhé, látjátok!

Szurkoló 8: Hagyjad már, az unokatesóm szomszédjának a keresztanyja ismeri a takarítónőt, ő hallotta, összekülönbözött Lanza és Rebrov, lökdösődés volt, amikor számon kérte az olasz, miért nem játszik.

Szurkoló 9: Varga Roli is megy vele, az igaz lehet? Most már csoportkört kell villantania Rebrovnak, túl sok közönségkedvenc hagyja ott miatta a Fradit.

Szurkoló 10: De látod, mit akar játszani a csapat, végre van egy jó edzőnk, nem érdekli semmi, csak a taktika, huszonöten mégsem lehetnek egyszerre a pályán, mindig lesznek elégedetlenek.

Szurkoló 11: Tuti infó: azon veszekednek, hogy Lanza szerint pénz járna neki az idei bajnokságért, mert szerinte az már megy. A vezetők szerint a Fradinak még nem, és ezen ment a civakodás.

Szurkoló 12: Kispesten ő volt a legjobb, a Fradiban egy játékos a sok közül, neki ez nem pálya, a Honvédban érzi jól magát, az a közege, olasz edző van ott, mindig is visszavágyott oda.

Szurkoló 13: A Dinamo ellen szükség lett volna a rutinjára.

Szurkoló 14: Nagy baj lenne, ha rá lenne szükségünk. Nem az ő tempója már a BL-selejtező.

Összegzés: A szurkolónak mindig igaza van.

De melyiknek?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik