Ifi BL: háromszor hárította ugyanazt a büntetőt a Salzburg kapusa – videó

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.08.20. 22:46
Az ifjúsági Bajnokok Ligája (hivatalos nevén az UEFA Ifjúsági Liga) negyeddöntőjében nem mindennapi bravúrt hajtott végre a Red Bull Salzburg kapusa: Daniel Antosch háromszor védte ugyanazt a tizenegyest, így nagyban hozzájárult csapata továbbjutásához.

A szerdai negyeddöntőben a Red Bull Salzburg 4–3-ra legyőzte a Lyont, így bejutott a legjobb négy közé, ahol majd a Real Madriddal találkozik. A továbbjutásban a triplázó Chukwubuike Adamu mellett Daniel Antoschnak is nagy szerepe volt: a 20 éves osztrák kapus gól nélküli állásnál háromszor védte ki Florent Da Silva tizenegyesét.Daniel Antoschnak is nagy szerepe volt: a 20 éves osztrák kapus gól nélküli állásnál háromszor védte ki Florent Da Silva tizenegyesét.

A játékvezető először egy a tizenhatoson belülre idő előtt berohanó salzburgi játékos, majd az elmozduló kapus miatt fújta vissza a büntetőt, amelyet a lyoni középpályás harmadik alkalommal is kihagyott.

Card

Az osztrák együttesben egy magyar labdarúgó is játéklehetőséget kapott: Major Sámuelt a 71. percben küldte pályára edzője.

A másik ágon a Benfica és az Ajax találkozik egymással az elődöntőben. A finálét augusztus 25-én rendezik meg Nyonban.

UEFA IFJÚSÁGI LIGA
NEGYEDDÖNTŐ
Dinamo Zagreb–Benfica 1–3
Midtjylland–Ajax 1–3
Red Bull Salzburg–Lyon 4–3
Inter–Real Madrid 0–3

A TOVÁBBI PROGRAM
ELŐDÖNTŐ
Augusztus 22., szombat

Benfica–Ajax
Red Bull Salzburg–Real Madrid
DÖNTŐ
Augusztus 25., kedd

Benfica/Ajax–Red Bull Salzburg/Real Madrid

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik