Az Inter Primavera-csapata nem áll ki az ifjúsági Bajnokok Ligájában (Fotó: AFP, archív)

 

Az Inter hivatalos közleményben tudatta, hogy Primavera-csapata nem áll ki a Rennes elleni mérkőzésre. A találkozót eredetileg március harmadikán játszották volna Milánóban, de a koronavírus megjelenése miatt március 11-re halasztották, és áttették Firenzébe, hasonlóan az Atalanta–Lyon összecsapással.

„A klub mindig a közegészségügyet helyezi előtérbe, a játékosaink és dolgozóink védelme érdekében hoztuk meg a döntésünket. Tisztában vagyunk a mérkőzés fontosságával és az automatikus 3–0-s végeredménnyel, de a fent említett dolgokat nem lehet figyelmen kívül hagyni, és a klub mindent megtesz a hatóságok iránymutatásainak betartása érdekében. A mai nappal a Primavera-csapat és a többi utánpótlás-együttes tevékenységét felfüggesztjük” – olvasható az Internazionale közleményében.

Az ifjúsági Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe már bejutott az Ajax, a Benfica, a Dinamo Zagreb, a Midtjylland és a Salzburg, valamint a Rennes. A másik két párharcban az Atalanta a Lyonnal, a Juventus a Real Madriddal találkozik.