FTC: hétfőn 10 órakor indul a jegyértékesítés a hazai BL-meccsekre

MTI (Közzétette: M. D.)MTI (Közzétette: M. D.)
Vágólapra másolva!
2020.10.17. 17:13
null
Csak kettő vagy három mérkőzésre szóló BL-bérleteket értékesít a Ferencváros (Fotó: Szabó Miklós)
Hétfőn 10 órakor kezdődik a jegyértékesítés a Ferencváros hazai labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzéseire.


A zöld-fehér klub honlapján megjelent szombati tájékoztatás alapján első körben azok a megújított szezonbérlettel rendelkező szurkolók vásárolhatnak, akik a zárt kapus tavaszi bajnokik után nem kértek visszatérítést. Utánuk az egyéb szezonbérletesek következnek, de közülük is csak azok, akik a sorsolás pillanatáig vettek bérletet. Mindezek után vehetnek belépőt a szurkolói kártyás drukkerek, valamint azon szezonbérletesek, akik a sorsolás után vásároltak bérletet.

A közleményben kiemelik, hogy csak kettő vagy három mérkőzésre szóló BL-bérleteket értékesítenek, első körben a mindhárom hazai összecsapásra érvényeseket.

A kétmeccses bérlet a Puskás Aréna két összecsapására érvényes, és a tájékoztatás kitér rá, hogy a Groupama Aréna befogadóképessége az európai szövetség (UEFA) szabályai miatt kevesebb, mint harmada a Puskás Aréna befogadóképességének, ezért kerül sor először a három mérkőzésre érvényes bérletek értékesítésére. A bérletek nem átruházhatóak, tehát akinek a nevére vették, az tud csak kimenni mind a Juventus, mind a Barcelona elleni mérkőzésre. Az UEFA előírásai alapján minden két néző között két ülőhelyet kell kihagyni, ennek a távolságnak a betartásáról a biztonsági személyzet szigorúan gondoskodik.

A BL-bérletek árusítása öt szakaszos lesz, minden időszakban meghatározva, hogy kik jogosultak a vásárlásra.

Hétfőn 10 órától a jegyeket online, a meccsjegy.fradi.hu oldalon, valamint személyesen, a Groupama Aréna jegypénztárában is meg lehet vásárolni. A legolcsóbb, három mérkőzésre érvényes bérletek 30 ezer forintba kerülnek, a legdrágábbakért 120 ezer forintot kell fizetni. A két találkozóra szóló belépők közül a legalacsonyabb árkategóriába esőkért 24 ezer forintot kérnek, a legmagasabb árúakért pedig 100 ezer forintot.

A Ferencváros 25 év után jutott be a legrangosabb európai kupasorozat, a Bajnokok Ligája csoportkörébe, ahol a G-csoportban a spanyol Barcelonával, az olasz Juventusszal és az ukrán Dinamo Kijevvel találkozik. A Fradi az első budapesti csoportmeccsét október 28-án, szerdán a Dinamo Kijev ellen vívja a Groupama Arénában, majd november 4-én, szerdán a Juventus, illetve december 2-án, szerdán a Barcelona érkezik immár a Puskás Arénába.

BAJNOKOK LIGÁJA 2020–2021
A G-CSOPORT MENETRENDJE
1. FORDULÓ
Október 20., kedd
18.55:
Dinamo Kijev (ukrán)–Juventus (olasz)
21.00:FC Barcelona (spanyol)–FERENCVÁROS

2. FORDULÓ
Október 28., szerda
21.00:
Juventus (olasz)–FC Barcelona (spanyol)
21.00: FERENCVÁROS–Dinamo Kijev (ukrán), Groupama Aréna

3. FORDULÓ
November 4., szerda
21.00:
FC Barcelona (spanyol)–Dinamo Kijev (ukrán)
21.00: FERENCVÁROS–Juventus (olasz), Puskás Aréna

4. FORDULÓ
November 24., kedd
21.00:
Juventus (olasz)–FERENCVÁROS
21.00:Dinamo Kijev (ukrán)–FC Barcelona (spanyol)

5. FORDULÓ
December 2., szerda
21.00:
Juventus (olasz)–Dinamo Kijev (ukrán)
21.00: FERENCVÁROS–FC Barcelona (spanyol), Puskás Aréna

6. FORDULÓ
December 8., kedd
21.00:
FC Barcelona (spanyol)–Juventus (olasz)
21.00:Dinamo Kijev (ukrán)–FERENCVÁROS

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik