Alighanem most valamelyik felkészülési tornán szerepelne a magyar válogatott, ha sikeresen megvívja az olimpiai selejtezőt – legalábbis így vélekedik Medgyessy Dóra, a két hete Debrecenben készülő 3x3-as női kosárlabda-válogatott vezére. A lapunknak adott interjúban a DVTK irányítója arról is beszélt, hogy szeptemberben Belgium esetleg 3x3-as Európa-bajnokságot rendez 12 csapat részvételével, ám mivel a magyar együttes nincs az első tízben a pontlista alapján, kérdés, ott lenne-e a két meghívott közt. A nagyválogatottságról viszont már lemondott.

Sűrű napjai voltak a múlt héten Sebők Balázsnak. A finn élvonalbeli KalPánál szerződését tavasszal meghosszabbító 46-szoros válogatott center megkérte kedvese kezét! A hokis tavaly januárban öt hónapon belül harmadszor szenvedett agyrázkódást, és emiatt igen korán véget ért az idénye, most meg a világjárvány rövidítette le az évadot, de a Nemzeti Sportnak azt mondta, utóbbin viszonylag hamar túltette magát. Az NHL-es álmait ellenben nem adta fel, s szerinte jó lehetőségnek tűnik, hogy 32. együttesként jövőre csatlakozik a Seattle is.

Megadatott neki, hogy magyar versenyzőként a Magyar Nagydíjon mutatkozzon be, s ezért hálás a sorsnak. A Formula–1-ben és az oda vezető úton szerzett tapasztalatai egy ötvenéves bölcsességével vértezték fel huszonévesen, Baumgartner Zsolt mégsem változtatna semmin. A személyiségén sem – amiből talán hiányzott az egó... A július 17. és 19. között sorra kerülő Magyar Nagydíj előtt az első és egyetlen magyar Formula–1-es pilótával beszélgettünk, az interjút Hosszabbítás mellékletünkben olvashatják.