Marozsán Dzsenifer még most is alig hiszi el...  A budapesti BL-döntő magyar-német hőse elárulta, hogy miért épp ő emelhette először a magasba a BL-trófeát, és hogy miként élte meg, hogy ennyi ember csak neki skandálja, hogy Ria-Ria-Hungária!

Mivel az idény végére a Diósgyőr és a Kisvárda is megtáltosodott, az MTK a másik búcsúzó a labdarúgó OTP Bank Ligától. Az utolsó fordulóról minden, amit tudni érdemes, ünneplő és temető szavak, statisztikák, nyilatkozatok, osztályzatok, érdekességek – no, és a Ferencváros 30. bajnoki ünneplése – öt oldalon.

A Szeged–Veszprém finálé még hátravan, de az alapszakaszt már érdemes volt górcső alá venni. A férfi kézilabdaliga 2018–2019-es évadának érdekességeiről, emlékezetes párharcairól és kulisszatitkairól Simon József írt összegzést.

Egy meccsel a férfi vízilabda-bajnokság aranyától a Fradi. A keddi folytatás előtt a bajnoki finálé második mérkőzésének egyik hőse, a visszatérő Mezei Tamás beszélt a győzelem hátteréről.

És ha hétfő, akkor ezúttal is Népsport melléklet 4 oldalon – a 140 éves született polihisztorral, Lauber Dezsővel, az 1969-es csehszlovákveréssel és az 1939-es „világdöntővel”.