Csúcsfutball az M4 Sporton!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.17. 20:03
Szeptember 18-án elkezdődik a Bajnokok Ligájának 2018–2019-es idénye, melyet ismételten az M4 Sport csatornán követhetnek a nézők. A sportcsatorna idén is helyszíni közvetítésekkel, tartalmas felvezető műsorokkal és tapasztalt szakértőkkel gondoskodik arról, hogy a magyar nézőközönség ne maradjon le semmiről.

 

A mérkőzéseket felvezető és levezető stúdióbeszélgetések mellett idén már saját gyártású BL-magazinnal is jelentkezik a csatorna, amelyet az első fordulót követő péntektől láthatnak a nézők. A csoportkör és az egyenes kieséses szakasz találkozói után is egyből összefoglalóval várja a csatorna a nézőket a párhuzamos mérkőzésekről. Így a csoportkör sorsolásától kezdve a teljes BL-idény összes emlékezetes megmozdulását és gólját követhetik a csatorna nézői.

A 2018–2019-es BL-szezon kommentátori kerete

A csapat derékhadát olyan rutinos, jól ismert kommentátorok alkotják, mint Hajdú B. István, Knézy Jenő, Székely Dávid és Varga Ákos. De hétről hétre jelentkezik a nyári labdarúgó-világbajnokságot is közvetítő Lukács Viktor és Ujvári Máté is.

Műsorvezetőink

A hazai stúdióból jelentkező műsorvezetői és szakértői gárdát már jól ismerik a csatorna nézői. A Bajnokok Ligája háziasszonya Petrovics-Mérei Andrea, házigazdája Molnár Mátyás lesz. Szakértőként a legtöbb BL-mérkőzéssel büszkélkedő magyar futballista, Korsós György, az UEFA-kupa-győztes Buzsáky Ákos mellett Hegedűs Henrik, dr. Horváth Zsolt és Simek Péter elemzi a találkozókat, de a nézők számíthatnak a stáb bővítésére és különleges vendégek meghívására is.

„A Róma 3–0-s győzelme és továbbjutása a Barcelona ellen, Cristiano Ronaldo ollózós gólja és szenzációs játéka a Juventus otthonában, vagy a Real Madrid történelmi triplázása... Ki ne emlékezne ezekre a mérkőzésekre a tavalyi szezonból? Európa 32 legjobb csapat idén ismét összeméri tudását, és nézőink most is rendkívül izgalmas idényre számíthatnak. Első választóként idén is nálunk követhetik a nézők a sorozat legnagyobb rangadóit. Tisztában vagyunk vele, hogy a Bajnokok Ligája a klubfutball csúcsa, ehhez a színvonalhoz méltó körítést kell a csatornának biztosítania, hiszen az egész ország az M4 Sportra figyel majd idén is. Ennek megfelelően alakítottuk ki a műsorvezetői, szakértői és kommentátori csapatot és készültünk fel az idei Bajnokok Ligája-szezonra is. Rutinos szakemberek, valamint pályájuk elején járó, ígéretes jövő elé néző, saját nevelésű kollégák hozzák majd közelebb a nézőkhöz a mérkőzéseket” – fogalmazott Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója.

Szeptember 18. és december 12. között a csoportkör mérkőzéseit követhetik a csatorna nézői. December 17-én tartják a 16-os tábla sorsolását, az eseményt szintén élőben közvetíti az M4 Sport. 2019. június 1-jén pedig kiderül, ki lesz Európa királya a 2018–2019-es Bajnokok Ligája-idényben.

A csoportkör az M4 Sporton a Liverpool–PSG csúcsrangadóval kezdődik, amelyet másnap a címvédő Real Madrid Roma elleni összecsapása követ. A 2019-es finálét június 1-jén az Atlético Madrid otthonában, a Wanda Metropolitano Stadionban rendezik.

Székely Dávid és Hajdú B. István lesz a BL hangja az M4 Sporton
Székely Dávid és Hajdú B. István lesz a BL hangja az M4 Sporton

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik