BL: Van még néhány ütőkártyánk – Gareth Bale

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.10. 16:43
Gareth Bale szerint a Bajnokok Ligája elődöntőjének első meccsén aratott magabiztos győzelme ellenére sem fedett fel minden ütőkártyát a Real Madrid a városi rivális Atléticóval szemben. Bár a blancók játékosa sérülés miatt a visszavágón sem léphet pályára, bízik csapata továbbjutásában.

A Real Madrid 3–0-ra megverte az Atléticót a Bajnokok Ligája elődöntőjének első találkozóján, így jó helyzetből várhatja a folytatást, és nagy eséllyel ott lehet a június 3-ai döntőben, amelyben a Juventusszal csaphat össze a BL-trófeáért. Habár az első meccs után magabiztos előnyre tettek szert a blancók, Gareth Bale szerint a visszavágón még erősebb teljesítményre lehetnek képesek.

„Egyelőre nem fedtünk fel mindent, van még néhány ütőkártyánk – mondta a walesi. – A BL-ben és a spanyol bajnokságban is nagy harcban vagyunk a végső győzelemért, de jól játszunk, és minden egyes meccsen fejlődünk, ami egyre erősebbé tesz minket. Mindig azt gondoljuk, hogy bármelyik csapatot meg tudjuk verni bármelyik sorozatban, még ha tudjuk, hogy ez nem is olyan egyszerű, hiszen nem könnyű bejutni a Bajnokok Ligája döntőjébe, és elnyerni a trófeát.”

Bale tavaly év végén bokasérüléssel küzdött, az április végi el Clásicón a Barcelona ellen azonban a vádlisérülése újult ki, ami miatt már az első félidő vége előtt le kellett cserélni. Ezért a BL-elődöntő első találkozóján sem léphetett pályára az Atlético ellen, és a visszavágót is ki kell hagynia. A walesi szélső beszélt sérüléseiről és a Real Madrid igényvégi céljairól is.

„Ez az idény kissé nehéz volt a számomra, mert bokasérüléstől szenvedtem. Jól indult ugyan, de aztán nem játszhattam három hónapig. Jelenleg azon dolgozom, hogy visszanyerjem a legjobb fizikai állapotomat, és felépüljek a sérülésemből. Erősen kell befejezünk a szezont, hogy megnyerhessük a bajnokságot és a BL-t is” – szögezte le Bale.

Az Atlético Madrid–Real Madrid találkozó ma este 20.45-kor kezdődik, és élő szöveges közvetítésben követhetik nyomon a Nemzeti Sport Online-on.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik