BL: útra kelt a Ferencváros a Ludogorec elleni visszavágóra

BORBOLA BENCE (Razgrad)BORBOLA BENCE (Razgrad)
Vágólapra másolva!
2019.07.16. 09:30
null
Várakozás a repülőtéren (Fotók: Borbola Bence)<br />
Kedd reggel útra kelt a Ferencváros labdarúgócsapata a bulgáriai Razgradba, ahol szerda este lejátssza a Ludogorec elleni Bajnokok Ligája-selejtező visszavágóját.

 

A játékosok kedd reggel 6 óra után találkoztak az FTC-MVM Sportközpontban, ahol együtt reggeliztek. Nem sokkal később busszal elindultak a Liszt Ferenc repülőtérre, ahonnan Várnáig a levegőben, onnan Razgradig autóbusszal utaznak – foglalja össze az útvonalat a fradi.hu.

„Bizakodó vagyok a hazai mérkőzés után, úgy gondolom, a kettő–egyes eredmény nem volt rossz hazai pályán. Ettől függetlenül nagyon nehéz dolgunk lesz szerdán Bulgáriában, az ellenfél tapasztalt csapat, tele remek futballistával... Egyelőre nem tudom, hogy játszom-e, szerda este kiderül. Ma vár még ránk egy utolsó edzés. Holnap frissnek kell lennünk. Az első mérkőzés videofelvételét többször is visszanéztük, tudjuk mi a dolgunk” – mondta Davide Lanzafame a Nemzeti Sportnak.

Nem utazott el Bulgáriába két eltiltott, Mikalaj Szihnyevics és Isael, akik még az előző klubjukból hozták magukkal két-két mérkőzésre szóló eltiltásukat.

Megérkezés Várnába
Megérkezés Várnába

 

Megérkezés Várnába
Megérkezés Várnába

BAJNOKOK LIGÁJA
SELEJTEZŐ, 1. FORDULÓ,
VISSZAVÁGÓ – JÚLIUS 17., SZERDA
19.30: Ludogorec
(bolgár)–FERENCVÁROS (magyar) (Tv: M4Sport)
Razgrad, Ludogorec Aréna

Az első mérkőzésen
Ferencváros–Ludogorec 2–1 (Nguen 6., Zubkov 65., ill. Swierczok 31.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik