BL: történelmi esemény – Mourinho és Wenger egy stúdióban lesz szakértő

Vágólapra másolva!
2019.05.28. 09:33
A 2019-es Bajnokok Ligája-döntő kapcsán ismét találkozik egymással Arsene Wenger, az Arsenal korábbi legendás menedzsere és José Mourinho, aki az FC Portóval és az Internazionaléval is megnyerte az elitsorozatot. A két kiváló szakember ezúttal nem a futballpálya mellett, hanem a kamerák előtt „méri össze” tudását a Tottenham–Liverpool találkozón.

SZAVAZÁS

Ön szerint a Tottenham vagy a Liverpool nyeri meg a BL-döntőt?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A 2000-es évek második felében Mourinho és Wenger csapata emlékezetes csatákat vívott egymással a Premier League-ben. Előfordult, hogy a két szakember egymásnak esett a kispadoknál.

Az évek során enyhült a francia és a portugál menedzser közötti feszültség, mind a ketten elmondták, ma már békés a viszonyuk.

A beIN Sports televíziós csatorna gondolt egy merészet, s a BL-döntőre Mourinhót és Wengert hívta meg szakértőnek a madridi Atlético-stadionban (a Wanda Metropolitanóban) felállított stúdiójába. Mind a két edző dolgozott már szakértőként, ám most először kaptak meghívást ugyanarra a mérkőzésre.

A Bajnokok Ligája június 1-jei fináléjában két angol csapat, a Liverpool és a Tottenham küzd meg egymással.

BAJNOKOK LIGÁJA
DÖNTŐ, MADRID, ATLÉTICO-STADION, WANDA METROPOLITANO
Június 1., szombat, 21.00:
Tottenham (angol)–Liverpool (angol) (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

beIN SPORTS on Twitter

Mourinho and #Wenger share the same studio for the first time! This is going to be a #UCLFinal not to be missed. #beINUCL https://t.co/AwwezTu4da



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik