BL: több Pool-játékos is írt a meccs után a befutó hölgynek?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.10. 12:24
A labdarúgó Bajnokok Ligája-döntőn befutó Kinsey Wolanski a The Sunnak elárulta, néhány Liverpool-játékos felvette vele a kapcsolatot a finálét követően.

„Nem szeretnék neveket említeni, de néhány Liverpool-játékos privát üzenetet írt nekem a meccs után. Egyikük szívecskéket küldött, volt, aki annyit írt, hogy látott a meccsen” – fogalmazott Wolanski. (Mérget azért ne vegyünk rá, hogy ez így is történt...)„Nem szeretnék neveket említeni, de néhány Liverpool-játékos privát üzenetet írt nekem a meccs után. Egyikük szívecskéket küldött, volt, aki annyit írt, hogy látott a meccsen” – fogalmazott Wolanski. (Mérget azért ne vegyünk rá, hogy ez így is történt...)

A hölgy többek között azt is elárulta az angol bulvárlapnak, hogy 30 éves koráig szeretne pénzt gyűjteni (most 22 esztendős), hogy aztán háttérbe vonuljon és élvezze az életet.

Szakértők szerint a BL-döntős akciója nagyjából négymillió dollár értékű reklám volt. Az Instagram-oldalának követői megsokszorozódtak, most már 2.9 millióan vannak. A jelenete előtt ez a szám alig volt több háromszázezernél.

She's a devil in disguise, I can tell by looking in her eyes

642.4k Likes, 7,908 Comments - Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) on Instagram: "She's a devil in disguise, I can tell by looking in her eyes"



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik