Zidane (balra) érthető módon bosszús volt a döntetlen és a mutatott játék miatt (Fotó: AFP)

„Az eredmény rossz volt, de jól reagáltunk rá. Ezzel együtt sem lehetünk boldogok, még soha nem játszottunk annyira rosszul, mint az első 45 percben” – utalt Zidane arra, hogy a 2–2-vel zárult madridi összecsapás szünetében a belga együttes Emmanuel Bonaventure Dennis duplájával 2–0-s előnyben volt.

Az FC Bruges vezető találatánál a nigériai támadó „belebotlott” a labdába, megtévesztve ezzel Thibaut Courtois-t, és bár az esetet lesgyanú miatt videózták, a játékvezető megadta a gólt. Zidane úgy fogalmazott: a találat „nevetséges” volt.

A Real Madrid mestere hozzátette, rosszul kezdték a játékot, hiszen nem azokra a területekre összpontosítottak a pályán, ahol az ellenfél gondot okozhatott nekik.

A spanyol bajnokságban veretlenül éllovas Real – amely a nyitó körben Párizsban kapott ki – két forduló után nyeretlen és utolsó helyen áll a BL-csoportjában. Igaz, a második Bruges csupán egy ponttal előzi meg, a harmadik Galatasaraynak pedig csak a gólkülönbsége jobb. A négyest a Paris Saint-Germain hat ponttal vezeti.

A meccs összefoglalója

BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 2. FORDULÓ
A-CSOPORT

Real Madrid–FC Bruges 2–2 (Sergio Ramos 55., Casemiro 85., ill. Dennis 9., 39.)

AZ ÁLLÁS
1. Paris SG 2 2 0 0 4–0 +4  6
2. FC Bruges 2 0 2 0 2–2 0 2
3. Galatasaray 2 0 1 1 0–1 –1  1
4. Real Madrid 2 0 1 1 2–5 –3  1