BL: Remélem, C. Ronaldo felépül és játszhat ellenünk – De Jong

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.08. 11:45
Az Ajax középpályása, Frenkie de Jong a lehető legerősebb Juventus ellen szeretne játszani és továbbjutni – minderről a De Telegraafnak adott interjúban beszélt a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzése előtt.

Cristiano Ronaldo a portugál válogatott szerbek elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésén sérült meg március végén – azóta nem lépett pályára a Juventusban sem. Frenkie de Jong azonban nem örülne neki, ha az ötszörös aranylabdás Amszterdamban sem játszhatna még. Cristiano Ronaldo a portugál válogatott szerbek elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésén sérült meg március végén – azóta nem lépett pályára a Juventusban sem. Frenkie de Jong azonban nem örülne neki, ha az ötszörös aranylabdás Amszterdamban sem játszhatna még.

„Őszintén remélem, hogy Ronaldo felépül és játszhat ellenünk. Vonzó a gondolat, hogy nélküle nagyobb esélyünk lehet a győzelemre a Juventus ellen, de akkor is a világ legjobbjai ellen szeretnénk játszani és ha lehet, továbbjutni. Annál is inkább, mert ha nem játszik és nyerünk, állandóan azt kell majd hallgatnunk, hogy »szép-szép eredmény, de ez hiányzott, az hiányzott az ellenféltől«” – nyilatkozta Frenkie de Jong a De Telegraafnak.

A negyeddöntő első mérkőzését Amszterdamban játssza a két együttes szerda este, a visszavágó hat nappal később, április 16-án, kedden lesz.

BAJNOKOK LIGÁJA
NEGYEDDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS
április 9., kedd
21.00: Liverpool (angol)–FC Porto (portugál)
21.00: Tottenham (angol)–Manchester City (angol)
április 10., szerda
21.00: Ajax (holland)–Juventus (olasz)
21.00: Manchester United (angol)–Barcelona (spanyol)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik