BL: Remélem, legközelebb Real-játékosként járok a Bernabéuban – Sallai

Vágólapra másolva!
2017.09.13. 13:46
null
Sallai Roland a Real Madrid ellen léphet pályára a BL-ben (Fotó: As)
Sallai Rolland, a ciprusi APOEL labdarúgója szerda este a Real Madrid ellen bizonyíthat a Bajnokok Ligája csoportkörében.

 

„Egy álmom válik valóra, hogy ma a Real Madrid ellen szerepelhetek – idézi az As Sallai Rolandot. – Képtelenség libabőr nélkül rálépni a Santiago Bernabéu gyepére.”

„A BL-sorsoláskor hivatalosan még nem voltam az APOEL játékosa, de megmondtam az ügynökömnek, az az érzésem, az APOEL a Real Madriddal, a Borussia Dortmunddal és Tottenhammel kerül egy csoportba. Igazam lett, a menedzserem is megerősítheti” – viccelődött a 20 esztendős, háromszoros magyar válogatott futballista, aki az átigazolási időszak hajrájában szerződött a ciprusi APOEL-hez.

„Ha valaki szereti a labdarúgást, muszáj figyelemmel követnie a Real Madridot, mindig lehet tanulni tőle. Életemben másodszor járok a Bernabéuban, az első alkalommal nézőként egy Schalke elleni mérkőzésen voltam kint. Remélem, a harmadik látogatásom már Real-játékosként lesz” – mondta nevetve a fiatal magyar játékos.

„Puskás Ferenc egy legenda a magyarok szemében. Odahaza a Puskás Akadémiában nevelkedtem, megtiszteltetés volt.”

„A Real Madridból lehetetlen nem tisztelni Cristiano Ronaldót, aki meccsről meccsre megmutatja, a kemény munka és a sok lemondás mindig meghozza gyümölcsét. Rajta kívül Luka Modric és Isco játékát csodálom. A futballban nincs legyőzhetetlen csapat, ezt a Levante is megmutatta [1–1-et ért el a Real Madrid otthonában a hétvégén – a szerk.], igaz, akkor Cristiano Ronaldo nem játszott.”

„A Palermóban rengeteget tanultam taktikai szempontból, aztán az APOEL projektje meggyőzött, s Ciprusra igazoltam. A Real Madrid ellen nem állunk be védekezni, okosan és nagy szívvel játszunk. Nem könnyű a csoportunk, a Real, a Tottenham és a Dortmund is erős csapat, de mi mindent beleadunk, s majd meglátjuk, hogy ez mire elég” – fejezte be Sallai Roland.

A BL legutóbbi két kiírását egyaránt megnyerő Real Madrid szerda este 20.45 órától látja vendégül az APOEL-t.

BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 1. FORDULÓ

E-CSOPORT
20.45: NK Maribor–Szpartak Moszkva
20.45: Liverpool–Sevilla (Tv: Sport2)
F-CSOPORT
20.45: Feyenoord–Manchester City
20.45: Sahtar Doneck–Napoli
G-CSOPORT
20.45: RB Leipzig–Monaco (Tv: M4 Sport)
20.45: FC Porto–Besiktas
H-CSOPORT
20.45: Real Madrid–APOEL (Tv: Sport1)
20.45: Tottenham–Borussia Dortmund (Tv: Film Mania)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik