BL: „Otthon biztosan nyerünk. A visszavágó a kérdés” – Simeone a Pool elleni párharc előtt

Vágólapra másolva!
2020.04.03. 10:11
null
Godín és Simeone az Atléticóban (Fotó: AFP)
Zseniális sztorit mesélt el Diego Godín, az Internazionale uruguayi labdarúgója, aki kilenc évig futballozott az Atlético Madridban. A 34 éves védő telefonon beszélt Diego Simeone vezetőedzővel a Liverpool elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő előtt…

Az Atletivel többek között bajnoki címet és két Európa-ligát nyerő védő az ESPN-nek adott videointerjúban elmesélte, mit mondott neki Simeone a nyolcaddöntő előtt.

„Nézd, Diego! Biztos vagyok benne, hogy a Wandában [az Atlético stadionja – a szerk.] legyőzzük őket. Azt nem tudom, hogy egy nullára, kettő nullára vagy kettő egyre, de nyerünk. A kérdés a visszavágó. Én és a játékosok is tudjuk, itthon mi győzünk” – elevenítette fel Simeone szavait Godín.

A 2014-ben és 2016-ban BL-döntős együttes a Wanda Metropolitanóban 1–0-ra felülmúlta a címvédőt, a liverpooli visszavágón pedig hosszabbítás után 3–2-re nyert – ezzel bejutott a legjobb nyolc közé.

Godín – aki tavaly nyáron távozott a „matracosoktól” – hozzátette, amikor lefújták az összecsapást az Anfielden, majd kiugrott a bőréből örömében. Nagyon drukkolt volt csapatának, mert a bajnokságban és a spanyol Király-kupában meglehetősen hullámzóan teljesített a mostani idényben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik