BL: olasz nagycsapat is vinné a Dinamo Zagreb legjobbját?

Vágólapra másolva!
2019.08.13. 07:43
null
Úgy tűnik, Dani Olmo (feketében) zágrábi kalandja hamarosan véget ér (Fotó: AFP)
Helyi sajtóhírek szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan közel áll Dani Olmo megszerzéséhez.

 

A Corriere dello Sport úgy tudja, hogy a milánói csapat 30 millió euró körüli összeget fizetne a Dinamónak, amely hajlik is a 21 esztendős spanyol utánpótlás-válogatott középpályás eladására. Ám mint megírtuk, a zágrábi klub mindenképp be akar jutni a Bajnokok Ligája csoportkörébe, ezért csak augusztus végén engedné el a legjobb játékosát.

Az olasz együttes állítólag olyannyira komolyan gondolja Olmo megszerzését, hogy Zvonimir Boban vezérigazgató-helyettest néhány nappal ezelőtt Zágrábban látták, s hétfőn a futballista ügynökét vették észre, aki Milánóban járt.

A horvát sajtó korábban cikkezett a Bayern München, az Everton és a Manchester United ajánlatáról – a németek 25, a két angol klub 28 millió eurót fizetne – is, de utóbbi két alakulat ezen a nyáron már biztosan nem szerződteti Dani Olmót, mivel a szigetországban augusztus 8-án bezárt az átigazolási piac.

BAJNOKOK LIGÁJA
SELEJTEZŐ, 3. KÖR, VISSZAVÁGÓ
AUGUSZTUS 13., KEDD
20.00:
Ferencváros–Dinamo Zagreb (horvát) (Tv:M4 Sport, élőben az NSO-n)
Budapest, Groupama Aréna

AZ ELSŐ MÉRKŐZÉSEN
Dinamo Zagreb (horvát)–Ferencváros 1–1
(1–0)
Zágráb, Maksimir Stadion, 14 283néző. Vezette: Raczkowski (lengyel)
Gólszerző: Olmo (7.), ill. Sigér (60.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik