BL, C-csoport: Neymar triplázott, hengerelt a PSG – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.03. 21:02
A labdarúgó Bajnokok Ligája C-csoportjában a Paris Saint-Germain hazai pályán már az első félidőben négy gólt vágott a Crvena zvezdának, végül 6–1-re győzött. A gólgyártást Neymar kezdte meg a 20. percben: a brazil szupersztár szabadrúgásból vette be a szerb csapat kapuját, ráadásul két perccel később ismét beköszönt. Az első játékrész utolsó tíz percében Edinson Cavani és Ángel Di María is gólt szerzett.

A PSG újított a szerdai mérkőzésre, a megszokott 4–3–3-as hadrendet 4–2–3–1-esre cserélte, Cavani mögött a Neymar, Mbappé, Di María hármas futballozott. Húsz percig bírta a nyomást a Crvena zvezda, ekkor Neymar pazar szabadrúgásgóllal törte meg a csendet. Neymar pazar szabadrúgásgóllal törte meg a csendet.

Neymar szabadrúgásgólja:

A brazil szupersztár két perccel később ismét beköszönt, majd a szünet előtt megtette ugyanezt Cavani és Di María is – a szünetben több mint megnyugtató előnyben voltak a párizsiak. A 4–0-s különbség csak tovább nőtt a fordulás után, Neymar és Mbappé is gólt szerzett, a vendégek szépíteni tudtak Marko Marin révén, így alakult ki a 6–1-es végeredmény.

Neymar második szabadrúgásgólja

Neymar mai triplájával már 30 gólnál jár a Bajnokok Ligájában, ezzel Kakával holtversenyben a legtöbb gólt szerző brazil futballista az első számú európai kupasorozatban. És még csak 26 éves…

BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 2. FORDULÓ

C-CSOPORT
Paris Saint-Germain (francia)–Crvena zvezda (szerb) 6–1

Párizs, Parc des Princes, 39 979 néző. Vezette: Soares (portugál)
Gólszerző: Neymar (20., 22., 81.), Cavani (37.), Di María (41.), Mbappé (70.), ill. Marin (74.)

KÉSŐBB
21.00: Napoli (olasz)–Liverpool (angol) (Tv: Spíler2) – ÉLŐBEN AZ NSO-N!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik