„Nincs mit mentegetni. Újfent nevetség tárgyává válunk Szlovákiában. Egész évben rajtunk fognak nevetni. És megérdemelten” – idézi a parameter.sk Dominik Greifet.

Mint ismert, a Slovan a 93. percig továbbjutásra állt Montenegróban, ám a Szutjeszka ekkor egyenlített, kiharcolta a hosszabbítást, majd tizenegyesekkel továbbjutott.

„Kizárólag magunknak köszönhetjük az egészet. A továbbjutásba került, hogy az utolsó pillanatokban figyelmetlenek voltunk. A hosszabbításban már inkább taktikai játék folyt, voltak kontráink, de nem használtuk ki őket. Azt mondják, hogy a tizenegyesek a szerencsén múlnak, viszont a hazaiak valóban jól végezték el őket, míg a mi játékosaink sikertelennek bizonyultak. Nagyon csalódottak vagyunk” – értékelt Martin Sevela, a nemzetközi kupaszereplést az Európa-ligában folytató Slovan vezetőedzője, akit a találkozó másnapján menesztettek a posztjáról.

Holman Dávid kezdett, a 71. percben, még 1–0-s vezetésnél lecserélte edzője, Guzmics Richárdot viszont nem nevezték a mérkőzésre.