BL: Nem volt könnyű feldolgozni, Hakimi kezdett volna – Conte

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2020.10.22. 11:28
null
Antonio Conte elégedett volt csapatával (Fotó: AFP)
Antonio Conte, az Inter vezetőedzője elárulta, taktikailag és mentálisan is rosszul érintette együttesét, hogy Asraf Hakimi koronavírustesztje pozitív lett.

 

Mint ismert,az Inter szerda este 2–2-es döntetlent játszotta Mönchengladbachhal a Bajnokok Ligája csoportkörének 1. fordulójában, Antonio Conte, a hazaiak vezetőedzője pedig a mérkőzés után arról beszélt, hogy őt, valamint az alakulatot is rosszul érintette Asraf Hakimipozitív koronavírustesztje,a szélső ugyanis kezdőként lépett volna pályára a találkozón.

„Összpontosítanunk kell a pályán zajló eseményekre és mindent meg kell tennünk, a lehető legkeményebben kell dolgoznunk – reagált az olasz szakember a milánóiaknál tomboló sérüléshullámra. – A Hakimiről érkező híreket nem volt könnyű feldolgozni, főleg miután készültünk bizonyos helyzetekre, és az volt a terv, hogy Hakimi kezdeni fog. Mentális szempontból sem volt egyszerű megemészteni a fejleményeket, de a játékosaim jól kezelték a dolgokat és megmutatták, hogy jó emberek.”

„Ezt a meccset nem lehet összehasonlítani a Slavia ellenivel, akkor nem játszottunk jól, most viszont a teljesítménnyel nem volt gond, jók voltunk egy tisztességes együttes ellen. Sok helyzetünk adódott, úgyhogy egyáltalán nem tehetek szemrehányást a csapatnak. Persze vannak hibák, amiket ki lehet javítani.”

Conte elárulta, hogy a félidőben Alexis Sánchezt is sérülés miatt kellett lecserélnie – a chilei támadónak izomproblémái akadtak.

BAJNOKOK LIGÁJA
B-CSOPORT, 1. FORDULÓ
Internazionale (olasz)–Borussia Mönchengladbach (német) 2–2
(R. Lukaku 49., 90., ill. Benszebaini 63. – 11-esből, J. Hofmann 84.)
Korábban
Real Madrid (spanyol)–Sahtar Doneck (ukrán) 2–3
(Modric 54., Vinícius Júnior 59., ill. Tete 29., Varane 33. – öngól, Szolomon 42.)

A B-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Sahtar Doneck113–2+13
2. Mönchengladbach112–201
Internazionale112–201
4. Real Madrid112–3–10
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik