BL: nem számíthat Navasra a PSG Gulácsiék ellen

Vágólapra másolva!
2020.08.17. 10:07
null
Ápolják Keylor Navast az Atalanta elleni meccsen (Fotó: AFP)
Bár a PSG egyelőre nem adott ki hivatalos közleményt, francia lapok kész tényként írják, hogy Keylor Navas nem lehet ott a párizsi labdarúgócsapat kapujában a Leipzig elleni keddi Bajnokok Ligája-elődöntőben.

 

Keylor Navas az Atalanta elleni BL-negyeddöntőben (2–1) szenvedett combizomsérülést, le kellett cserélni, és már akkor bizonytalannak tűnt a keddi játéka. A Le Parisien szerint a szombati újabb orvosi vizsgálatok után vált biztossá, hogy a Costa Rica-i kapus nem védhet a lipcseiek ellen.

Navast Sergio Rico váltotta a múlt szerdai mérkőzésen, rajta kívül két 20 éves kapus, a lengyel Marcin Bulka és a kerethez csütörtökön csatlakozó francia Garissone Innocent áll még Thomas Tuchel vezetőedző rendelkezésére.

Kisebb sérülés miatt Idrissa Gueye sem vett részt a párizsiak vasárnapi edzésén, viszont Marco Verratti állapota javul, az ő keddi pályára lépésére van némi remény.

A PSG és a Gulácsi Pétert, valamint Willi Orbánt is foglalkoztató RB Leipzig elődöntője kedd este 21 órakor kezdődik Lisszabonban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik