BL: „Nem nagyon aludtam mostanáig…” – Karius üzent

Vágólapra másolva!
2018.05.27. 19:50
Mint ismert, a Real Madrid sorozatban harmadszor nyerte meg a labdarúgó Bajnokok Ligáját, mivel a 2017–2018-as szezon fináléjában 3–1-re legyőzte a Liverpoolt. A spanyolok sikeréhez nagyban hozzájárult a „vörösök” kapusának, Loris Kariusnak két kapitális hibája. A német kapus a mérkőzés után adott interjújában már bocsánatot kért a csapattársaktól és a szurkolóktól, ezúttal pedig a Twitteren és az Instagramon üzent mindenkinek.

„Nem nagyon aludtam mostanáig… Újra és újra lejátszódnak a történtek a fejemben… Bocsánatot szeretnék kérni a csapattársaimtól, a szurkolóktól és a teljes stábtól. Tudom, hogy elrontottam mindent a két hibámmal, és hogy cserbenhagytalak titeket…” – áll Loris Karius a Twitteren és az Instagramon közzétett bejegyzésében.„Nem nagyon aludtam mostanáig… Újra és újra lejátszódnak a történtek a fejemben… Bocsánatot szeretnék kérni a csapattársaimtól, a szurkolóktól és a teljes stábtól. Tudom, hogy elrontottam mindent a két hibámmal, és hogy cserbenhagytalak titeket…” – áll Loris Karius a Twitteren és az Instagramon közzétett bejegyzésében.



„Ahogy már mondtam, szeretném visszapörgetni az időt, de ez nem lehetséges. Még rosszabb a tudat, hogy legyőzhettük volna a Real Madridot… Köszönöm a hihetetlen szurkolóinknak, akik eljöttek Kijevbe, és támogattak minket, még a meccs után is. Ez nem magától értetődő, újra bebizonyítottátok, hogy nagy család vagyunk. Köszönöm. Erősebben fogunk visszatérni” – tette hozzá a német kapus.

BAJNOKOK LIGÁJA
DÖNTŐ

Real Madrid
(spanyol)Liverpool (angol) 3–1 (0–0)
Kijev,
Olimpiai Stadion,61 561néző.Vezette:Milorad Mazsics (szerb)
REAL MADRID:
K. Navas – Carvajal (Nacho, 37.), Ramos, Varane, Marcelo – Modric, Casemiro, Kroos – Isco (Bale, 61.), Benzema (Asensio, 89.), C. Ronaldo.Vezetőedző:Zinédine Zidane
LIVERPOOL:
Karius – Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson – Wijnaldum, Henderson, Milner (Can, 83.) – Szalah (Lallana, 30.), Firmino, Mané.Menedzser:Jürgen Klopp
Gólszerző:
Benzema (51.), Bale (64., 83.), ill. Mané (55.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik