BL: Nehéz 14 ember ellen játszani – újabb sztár kritizálta Kassait

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.19. 16:05
Carlo Ancelotti, Arturo Vidal, Franck Ribéry és a Bayern München stábja után Jérome Boateng, a bajorok német sztárja is élesen kritizálta Kassai Viktort, miután a magyar játékvezető többször is hibázott a Real Madrid ellen 4–2-re elveszített keddi Bajnokok Ligája-negyeddöntőn.

„Persze, nem nyújtottunk tökéletes teljesítményt, de ha megnézzük a mérkőzés lefolyását, mindent megtettünk, férfiként viselkedtünk – mondta el Jérome Boateng, aki végigjátszotta a találkozót – Összesítve a történéseket, azért rendkívül nehéz, ha tíz emberrel kell játszanod tizennégy ellen. Cristiano Ronaldo második góljánál volt a legrosszabb a helyzet, mert teljesen egyértelmű, az asszisztens számára is tisztán látható lesről volt szó. Az az ítélet megölt minket.”mondta el Jérome Boateng, aki végigjátszotta a találkozót – Összesítve a történéseket, azért rendkívül nehéz, ha tíz emberrel kell játszanod tizennégy ellen. Cristiano Ronaldo második góljánál volt a legrosszabb a helyzet, mert teljesen egyértelmű, az asszisztens számára is tisztán látható lesről volt szó. Az az ítélet megölt minket.”

„Kettő-egy után mentálisan sikerült felszívnunk magunkat, jó állapotba kerültünk, ráadásul akkor még mind a tizenegyen fent voltunk a pályán. Onnantól viszont a játékvezető elkezdte nyomni a Real Madridot, ellenünk ténykedni. Lehet, hogy Arturo Vidalt korábban kiállíthatták volna, ám annál a szabálytalanságnál semmiképpen sem, amelyiknél megkapta a második sárga lapot. Az itt történtek után nehéz hazamenni azzal, hogy azt mondjuk és azzal letudjuk az egészet, »így alakult, megtörtént«. Ezt így nem könnyű elfogadni.”

Korábban Carlo Ancelotti is megjegyezte, hogy Kassai Viktor és csapata nem végzett jó munkát a kedd esti összecsapáson, később pedig Franck Ribéry és Arturo Vidal ment neki a magyar játékvezetőnek.

Trollok megrohamozták Kassai Wikipedia-oldalát, a közösségi oldalakon pedig mémek formájában támadják a bírót.

BAJNOKOK LIGÁJA
NEGYEDDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ

REAL MADRID–BAYERN MÜNCHEN 4–2 (0–0, 1–2, 2–2)– hosszabbítás után
Madrid, Santiago Bernabéu Stadion, 78 346 néző. Vezette: Kassai Viktor (magyar)
REAL MADRID: K. Navas – Carvajal, Nacho F., S. Ramos, Marcelo – Isco (Lucas Vázquez, 71.), Kroos (Kovacic, 115.), Casemiro, Modric – Benzema (M. Asensio, 64.), C. Ronaldo. Vezetőedző: Zinedine Zidane
BAYERN MÜNCHEN: Neuer – Lahm, J. Boateng, Hummels, Alaba – Xabi Alonso (Th. Müller, 75.), Arturo Vidal – Robben, Thiago Alcántara, Ribéry (Douglas Costa, 71.) – Lewandowski (Kimmich, 88.). Vezetőedző: Carlo Ancelotti
Gólszerző: C. Ronaldo (76., 105., 110.), M. Asensio (112.), ill. Lewandowski (53. – 11-esből), S. Ramos (78. – öngól)
Kiállítva: Arturo Vidal (84.)
Továbbjutó: a Real Madrid, 6–3-as összesítéssel.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik