BL: Különleges? Nekem biztos nem! - David Luiz Mourinhóról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.08. 19:50
null
David Luiz (jobbra) és Mourinho között tavaly még minden rendben volt, mára feszültebbé vált a helyzet (Fotó: Action Images)
David Luiz, a Paris Saint-Germain labdarúgója szerint José Mourinho egyáltalán nem különleges. A brazil hátvéd a Chselsea–PSG Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágója előtt beszélt a portugál szakemberről, valamint elmondta, véleménye szerint még nyitott a továbbjutás kérdése.

A brazil középhátvéd az előző szezonban még együtt dolgozott a Chelsea-nél a portugál szakemberrel, most azonban már ellenfélként találkoznak a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Mourinho, a londoniak menedzsere saját magát Special One-nak, azaz „különlegesnek” nevezi, David Luiz szerint azonban ez nincs így.

„Lehet, hogy ön úgy gondolja, hogy különleges, de nekem biztosan nem az – mondta David Luiz Mourinhóról a L’Équipe egyik újságírójának. – Voltak szép pillanataim a Chelsea-nél, nyertem trófeákat is, nagyon boldog voltam. Most is kiváló szezont fut a csapat, jól védekezik és nagyszerű játékosai vannak, de én már csak a mostani együttesemmel foglalkozom.”

Az első mérkőzésen Párizsban 1–1-es döntetlen született, így az idegenben szerzett gólnak köszönhetően a „kékek” várják kedvezőbb helyzetből a visszavágót.

„Megpróbálunk betalálni, és úgy játszani, ahogy tudunk. Már megvan a tervünk, szeretnénk meg is valósítani, és jó teljesítményt nyújtani. Még mindig nyitott a továbbjutás kérdése.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik