BL: Klopp úgy érzi, bohócot csinált magából

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.18. 23:38
Az előző kiírásban döntős német Borussia Dortmund az olasz Napoli vendégeként kezdte meg szereplését a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában, és hatalmas csatában, emberhátrányban sem feladva 2–1-es vereséget szenvedett. A vezetőedzők reálisan látják a mérkőzést.

„Túl sok mindent elrontottunk ma, főleg, hogy én piros lapot kaptam, amivel amúgy bohócot csináltam magamból – morgott a lefújás után a kispadok körüli asszisztens orrát majdnem leharapó Jürgen Klopp, a dortmundi mester. – Nem a legjobb formánkat nyújtottuk ma, de semmi sincs még veszve. Tudtuk, hogy a Napoli erős csapat. A második félidőre feljavultunk, gólt szereztünk, és lécet lőttünk, emberhátrányunk ellenére. Azaz nem mondtunk ma csődöt... A csapatomtól már elnézést kértem, csakúgy, mint a játékvezetőtől és a negyedik játékvezetőtől. Rosszul ítéltem meg a helyzetet, ostobaságot követtem el, és ezért vállalnom kell a felelősséget. Túlreagáltam az esetet, ilyet nem lenne szabad csinálnom."Jürgen Klopp, a dortmundi mester. – Nem a legjobb formánkat nyújtottuk ma, de semmi sincs még veszve. Tudtuk, hogy a Napoli erős csapat. A második félidőre feljavultunk, gólt szereztünk, és lécet lőttünk, emberhátrányunk ellenére. Azaz nem mondtunk ma csődöt... A csapatomtól már elnézést kértem, csakúgy, mint a játékvezetőtől és a negyedik játékvezetőtől. Rosszul ítéltem meg a helyzetet, ostobaságot követtem el, és ezért vállalnom kell a felelősséget. Túlreagáltam az esetet, ilyet nem lenne szabad csinálnom."

„A mérkőzés végét kiengedtük a kezünkből, többet kell birtokolnunk a labdát. Pechünkre nem jött a harmadik gólunk, ezért szenvedtük meg a végét. Fantasztikus hangulat uralkodott a stadionban, szurkolóink csodálatosak voltak. A győzelem jót tesz önbecsülésünknek, meglátjuk majd, milyen messze juttat ez mindet" – így Rafael Benítez, a hazaiak spanyol mestere.

„Mindent összevetve megérdemelt győzelmet aratott a Napoli. Jobban passzoltak, mi hiába próbáltunk meg mindent. Minden vereség fáj, nem hiszem azonban, hogy szégyellnünk kellene magunkat, hiszen a Napoli remek csapat, ráadásul mi emberhátrányba kerültünk" – nyilatkozta Nuri Sahin, a Dortmund középpályása.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik