BL: kinek akart üzenni a Barca-játékos ezzel a bejegyzéssel?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.04. 08:02
null
Arturo Vidal a cserékkel melegített szerdán (Fotó: AFP)
Arturo Vidal, az FC Barcelona nyári szerzeménye egy dühödt hangulatjelet posztolt az Instagramjára – nem sokkal, alig több mint egy órával a katalánok szerda esti, Tottenham ellen 4–2-re megnyert Bajnokok Ligája-mérkőzése után, amelyen a chilei középpályás csereként a 87. percben állt be.

 

A spanyol sajtó (különösen a madridi kötődésű lapok…) szerint Vidalt az bosszanthatta fel, hogy a Wembleyben szerda este mindössze néhány percre állt be. Pedig a második félidő alatt szinte végig melegített, mivel Sergio Busquets egy rúgást kapott a lábára, s kérdéses volt, végig tudja-e játszani az összecsapást.

Vidal végül a 87. percben, a brazil Arthur helyére állt be. A BL-csoportkör első fordulójában, a PSV ellen a 85. percben váltotta Ivan Rakiticet, azaz a legrangosabb európai kupasorozatban két mérkőzésen összesen nyolc perc jutott neki (a hosszabbításokat nem számolva).

Vidal ezt a fotót töltötte fel a BL-meccs után
Vidal ezt a fotót töltötte fel a BL-meccs után

A bajnokságban eddig összesen 164 percet töltött a pályán, kétszer volt kezdő – a Girona és az Athletic Bilbao ellen. E két meccsen a Barca egyaránt ikszelt, s Vidalt még a 60. perc előtt lecserélték (előbbin az 58., a Bilbao ellen az 55. percben).

A spanyol együttes keretében a mezőnyjátékosok közül csak Rafinha, Munir, Denis Suárez és Sergi Samper játszott Vidalnál kevesebbet.

BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 2. FORDULÓ
B-CSOPORT
Tottenham Hotspur (angol)–FC Barcelona (spanyol) 2–4
London,
Wembley Stadion, 82 137 néző. Vezette: Zwayer (német)
Gólszerző: H. Kane (52.), Lamela (66.), ill. Coutinho (2.), Rakitic (28.), Messi (56., 90.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik