BL: ilyen magasról rúgta parádés gólját C. Ronaldo!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.04. 15:51
Mint ahogy azt már valószínűleg mindenki tudja, Cristiano Ronaldo vezérletével háromgólos győzelmet aratott a Juventus otthonában a Real Madrid. A találkozó legemlékezetesebb jelenete a portugál világklasszis ollózós gólja volt – már szemre is feltűnően magasra ugrott a királyiak hetese, most kiderült, pontosan mennyi is az annyi.

Cristiano Ronaldo hihetetlen, 2 méter 38 centiméteres magasságban találta el a labdát, miközben még a háta is 1 méter 41 centiméter magasan volt.

Ez ahhoz képest különösen bravúros teljesítmény, hogy Ronaldo 187 cm magas, tehát a lábát a rúgás pillanatában testmagasságánál több mint fél méterrel (51 cm-el) magasabbra lendítette. És már 33 éves, mégis ilyeneket produkál… 2 méter 38 centiméteres magasságban találta el a labdát, miközben még a háta is 1 méter 41 centiméter magasan volt.

Ez ahhoz képest különösen bravúros teljesítmény, hogy Ronaldo 187 cm magas, tehát a lábát a rúgás pillanatában testmagasságánál több mint fél méterrel (51 cm-el) magasabbra lendítette. És már 33 éves, mégis ilyeneket produkál…

Cristiano Ronaldo elképesztő technikai bravúrt hajtott végre
Cristiano Ronaldo elképesztő technikai bravúrt hajtott végre

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik