BL: így ünnepelte Simeone az Atlético első megadott gólját – VIDEÓ

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.21. 07:35
Mint arról beszámoltunk, az Atlético Madrid 2–0-ra legyőzte hazai pályán a Juventust, mindezt úgy, hogy Álvaro Moratának a videobíró döntése alapján nem adtak meg egy gólt. Diego Simeone ezt követően kissé tán obszcén, ám kétségkívül őszinte módját választotta az ünneplésnek, amikor José María Giménez találatát már megadták, csapata pedig valóban előnybe került a torinóiakkal szemben.

„Játékosként is megcsináltam a Lazio–Bologna mérkőzésen, és most is megcsináltam, hogy megmutassam a drukkereinknek: van tökünk! Nem a másik csapatnak szólt, a saját szurkolóink felé fordultam. Nem volt szép gesztus, azt elismerem, de úgy éreztem, meg kell mutatnom. Nagyon kemény meccs volt, hatalmasat csatáztunk, ki kellett adnom magamból, amit érzek. Elnézést kérek, ha a gesztusom megsértett valakit, szívből jött”mondta Diego Simeone a lefújást követően a gólörömről.

Őszinteség ide vagy oda, nehéz az örömbe nem belelátni, hogy Giménez találata előtt nem sokkal lökés miatt, a VAR döntése után elvettek már egy gólt az Atléticótól, alighanem ennek is szólt Simeone „reakciója”.

BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS
ATLÉTICO MADRID (spanyol)–JUVENTUS (olasz) 2–0 (0–0)
Madrid,
Wanda Metropolitano, 67 193 néző. V: Felix Zwayer (német)
Atlético: Oblak – Juanfran, Giménez, Godín, Filipe Luís – Saúl, Koke (Á. Correa, 67.), Rodri, Partey (Lemar, 61.) – Griezmann, Diego Costa (Morata, 58.). Vezetőedző: Diego Simeone
Juventus: Szczesny – De Sciglio, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro – Pjanic (Emre Can, 72.), Bentancur, Matuidi (Cancelo, 84.) – Dybala (Bernardeschi, 80.), Cristiano Ronaldo, Mandzukic. Vezetőedző: Massimiliano Allegri
Gólszerző:
Giménez (78.), Godín (83.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik