BL: Igazán jól eltaláltam a labdát – Szoboszlai Dominik

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2020.10.22. 13:56
null
Szoboszlai Dominik óriási gólt lőtt a BL-ben (Fotó: AFP)
Szoboszlai Dominik, a Salzburg magyar válogatott labdarúgója nem elégedett, hogy csapata 2–2-es döntetlent játszott hazai pályán a Lokomotiv Moszkvával a Bajnokok Ligája A-csoportjának 1. fordulójában.

A vendég orosz együttes a 19. percben szerzett vezetést Salzburgban, ám az osztrákok Szoboszlai bombagóljával egyenlítettek a szünet előtt. A hazai gárda a második játékrész elején fordított, ám a moszkvaiak egy pontot megmentettek a hajrában.

„Nem lehetünk elégedettek a döntetlennel
– idézi a Sky Sports osztrák kiadása Szoboszlai Dominikot, aki végigjátszotta a szerdai mérkőzést. – Sikerült fordítanunk, nagyszerűen kezdtük a második félidőt. Szomorú, hogy ez nem volt elég a győzelemhez. Tudjuk, hogy ezen a szinten jobb teljesítmény és több futás kell, s persze küzdenünk kell egymásért. Az edzéseken sokszor gyakorolom a lövéseket, ám ez nem olyan szituáció volt, amelynél volt idő rákészülni. Igazán jól eltaláltam a labdát.”

BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 1. FORDULÓ
A-CSOPORT
FCSalzburg (osztrák)–Lokomotiv Moszkva (orosz) 2–2 (1–1)
Salzburg,Salzburg Stadion, 1500 néző.Vezette:Serdar Gözübüyük (holland)
SALZBURG:
Stankovic – Vallci, Ramalho, Wöber, Ulmer – Mwepu, Junuzovic (Okafor, 84.), M. Camara (Okugava, 73.), Szoboszlai – Daka, Koita (M. Berisha, 53.).Vezetőedző:Jesse Marsch
LOK. MOSZKVA:Guilherme – Zsivogljadov, Murilo, Corluka, Rybus – Zsemaletgyinov (Kamano, 63.), Krychowiak, Kulikov, An. Mirancsuk (Liszakovics, 69.) – Szmolov (Ribcsinszkij, 63.), Éder (Zé Luís, 69.).Vezetőedző:Marko Nikolics
Gólszerző:Szoboszlai (45.), Junuzovic (50.), ill.Éder (19.), Liszakovics (75.)

Szoboszlai Dominik gólja


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik