BL: „Ha a Liverpool nyer, az Amazonashoz utazom egy évre”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.16. 20:05
null
Ha a Chelsea és a Liverpool is megnyeri a maga fináléját, Neville eltűnik a világ elől (Fotó: AFP)
Érdekes nyilatkozatot tett a május 26-án rendezendő Bajnokok Ligája-döntővel kapcsolatban Gary Neville. A Manchester United korábbi játékosa azt mondta, ha a „vörös ördögök” elveszítik a Chelsea elleni FA-kupa-döntőt, és egy héttel később a Liverpool megnyeri a BL-finálét, Amazónia lakatlan erdei területeire távozik, ahol nem jutnak el hozzá a „vörösök” örömittas reakciói a közösségi médiából.

 

„A Manchester City bajnok lett, nyert két trófeát. Ha még a Liverpool is megnyeri a BL-t, a United pedig kikap a Chelsea-től, elutazom egy évre olyan helyre, ahol nincs térerő és internet.”

„Lehet, hogy néhány millió MU-drukker csatlakozna hozzám. Mikor van a BL-döntő? Május 26.? Rendben, megvan a jegyünk május 27-re. Milliónyi jegyet foglalunk Manchesterből az Amazonas-medence környékére. Eltűnünk innen! Pokolian rossz szezon lenne.”

„Reméljük, hogy a United megnyeri az FA-kupát, Cristiano pedig rúg egy aranyos kis mesterhármast a BL-döntőben. A Liverpool nagyszerű teljesítményt nyújtott azzal, hogy a fináléba jutott. Egyszerűen csak nem akarom, hogy megnyerje!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik