BL: gond a reptéren, késve érkezett a Dortmund Madridba

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.06. 13:37
null
A Dortmund magángépe csak fél órával később szálhatott le Madridban (Fotó: AFP)
Kisebb fennakadással kezdődött a Borussia Dortmund madridi kalandja. A Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában az Atlético Madridhoz látogat a német csapat, ám az őket szállító repülőgép nem tudott a tervezett időben landolni hétfőn a spanyol főváros Aeropuerto de Madrid-Barajas nevű légikikötőjének kifutópályáján.

 

A gépet vezető pilótáknak ugyanis meg kellett szakítaniuk a leszállást, más szóval át kellett startolniuk a madridi reptéren – emiatt fél órával később tudták letenni a Dortmund 2016-ban átadott, fekete-sárgára festett, Eurowings által üzemeltetett Airbus A320-as repülőgépét.

„Elnézést kérünk, de ahogy önök is észrevehették, újra fel kellett emelkednünk. Ennek az oka az volt, hogy egy másik gép nem tudta időben elhagyni a kifutópályát – így még jobban is jártunk” – nyugtatták a pilóták a futballistákat a hangosbemondón keresztül.

A dortmundi játékosok valószínűleg nem izgultak túlságosan, hiszen a Bild tudósítása szerint az utolsó mondatra mindenki nevetéssel reagált.

Az Atlético Madrid kedd este 21 órától fogadja a Borussia Dortmundot, amelytől Németországban 4–0-ra kikapott.




BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 4. FORDULÓ
A-CSOPORT

21.00: Atlético Madrid (spanyol)–Borussia Dortmund (német)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik