BL: Fogalmam sincs, mihez kezd a mezemmel – Kane CR-ről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.19. 12:32
Harry Kane, a Tottenham sztárja Cristiano Ronaldóról áradozott, miután a Spurs 1–1-es döntetlent játszott a Real Madriddal a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének 3. fordulójában.

„A mérkőzés végén elkértem a mezét – ecsetelte Harry Kane a Cristiano Ronaldo iránti tiszteletét. – Óriási szerepet játszott a karrieremben, abban, ahogy felnőttem, örülök, hogy megszereztem ezt a dresszt, biztosan bekereteztetem. Én meg odaadtam CR-nek az enyémet, mondjuk fogalmam sincs, ő mihez kezd vele.”„A mérkőzés végén elkértem a mezét – ecsetelte Harry Kane a Cristiano Ronaldo iránti tiszteletét. – Óriási szerepet játszott a karrieremben, abban, ahogy felnőttem, örülök, hogy megszereztem ezt a dresszt, biztosan bekereteztetem. Én meg odaadtam CR-nek az enyémet, mondjuk fogalmam sincs, ő mihez kezd vele.”

„Örülök Zinédine Zidane dicséretének, a pozitív dolgokat felhasználom, ezek motiválnak engem, egy csatárnak ezek sokat segítenek. De nem csak rólam van szó, mert az egész csapat remek, rengeteget és jól dolgozik.”

LABDARÚGÁS, BAJNOKOK LIGÁJA
H-CSOPORT, 3. FORDULÓ
Real Madrid (spanyol)–Tottenham Hotspur (angol) 1–1
(C. Ronaldo 43. – 11-esből, ill. Varane 28. – öngól)
APOEL (ciprusi)–Borussia Dortmund (német) 1–1 (Poté 62., ill. Papasztathopulosz 67.)

AZ ÁLLÁS
1. Tottenham 3 2 1 7–2 +5 7
2. Real Madrid 3 2 1 7–2 +5 7
3. Dortmund 3 1 2 3–7 –4 1
4. APOEL 3 1 2 1–7 –6 1
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik