BL: Firmino PSG elleni játéka szemsérülés miatt kérdéses

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2018.09.17. 17:14
null
Roberto Firmino nem biztos, hogy ott lesz a PSG elleni BL-meccsen (Fotó: AFP)
Kérdéses a Liverpool támadója, Roberto Firmino játéka a keddi Paris Saint-Germain elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzésen.

 

Jan Vertonghen, a Tottenham Hotspur védője a két együttes szombati bajnokijának második félidejében, véletlen mozdulattal okozott súlyosnak tűnő sérülést ellenfelének: az utólag nyilvánosságra hozott felvételek alapján egy teljes ujjpercével belenyúlt a brazil játékos bal szemébe.

Firminót az eset után le kellett cserélni, és bár az orvosi vizsgálatok kimutatták, nem szenvedett maradandó károsodást, egyelőre kérdéses, pályára tud-e lépni kedden a PSG elleni BL-találkozón.

„Amikor megláttuk a felvételeket, nagyon aggódtunk a játékosunkért, de szerencsére nem történt igazán nagy baj. Azt azonban még nem tudom, elég jól lesz-e keddre ahhoz, hogy játsszon" – adott tájékoztatás labdarúgójáról Jürgen Klopp, az előző idényben BL-döntős liverpooliak német menedzsere.

Ha az idén csapata mind az öt bajnokiján kezdő, kétgólos csatárra nem számíthat a szakember, akkor az angol Daniel Sturridge pótolhatja a liverpooli mérkőzésen.

A Pool öt forduló után százszázalékos teljesítménnyel áll a Premier League-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik