BL: „Egyet lövünk, a Poolnak akkor már ÖT GÓL kell” – írta a Barca 0–1-nél...

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.08. 17:05
Ahogyan Barcelona-szurkolók milliói, úgy a csapat közösségimédia-tartalmakért felelős stábja sem gondolta azt, hogy a hazai 3–0 után kétségbe kellene esni, csak mert vezetést szerzett otthon a Liverpool.

„Egyet lövünk, a Liverpoolnak akkor már ÖT kell – és szerzünk legalább egyet, ugye?” – tette fel a kérdést a Barcelona a Twitteren.

„Egyet lövünk, a Liverpoolnak akkor már ÖT kell – és szerzünk legalább egyet, ugye?” – tette fel a kérdést a Barcelona a Twitteren.

 



A többi már történelem, a katalánok egyet sem szereztek, a Liverpool cserébe meg sem állt négyig, így hatalmas szenzációt jelentve kiejtették a Barcelonát.

BAJNOKOK LIGÁJA
ELŐDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
Liverpool (angol)–Barcelona (spanyol) 4–0 (1–0)

Liverpool, Anfield, 55 212 néző. Vezette: Cakir (török)
Liverpool: Alisson – Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson (Wijnaldum, a szünetben) – Milner, Fabinho, Henderson – Shaqiri (Sturridge, 90.), Origi (J. Gomez, 85.), Mané. Menedzser: Jürgen Klopp
Barcelona:
Ter Stegen – Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Jordi Alba – Rakitic (Malcom, 80.), Busquets, Ar. Vidal (Arthur, 75.) – Messi, L. Suárez, Coutinho (N. Semedo, 60.). Vezetőedző: Ernesto Valverde
Gólszerző: Origi (7., 79.), Wijnaldum (54., 56.)
Továbbjutott:
a Liverpool, 4–3-as összesítéssel

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik