BL: döntött az UEFA, nem tiltja el Cristiano Ronaldót

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.21. 16:18
null
Az UEFA nem tiltotta el Cristiano Ronaldót (Fotó: AFP)
Az UEFA nem tiltotta el Cristiano Ronaldót az Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőn bemutatott gólöröméért.

Mint beszámoltunk róla, a Juventus Ronaldo mesterhármasával 3–0-ra legyőzte, s összesítésben 3–2-vel búcsúztatta a Bajnokok Ligája további küzdelmeitől a madridi együttest. CR a harmadik gól után ünnepelt úgy, mint az odavágón Diego Simeone az argentin trénert 20 ezer eurós bírsággal sújtották, az Európai Labdarúgó-szövetség munkatársai szerint ugyanis obszcén volt a gesztusa.

CR gólöröme

Az UEFA hétfőn jelezte, hogy következő, csütörtöki ülésén megtárgyalja az Atlético ellen mesterhármast szerző portugál gólörömét – ennek kapcsán a sportsajtó eleinte arról cikkezett, hogy Cristiano Ronaldót akár három mérkőzésről is eltilthatják.

A szövetség fegyelmi bizottsága végül úgy döntött, hogy Simeonéhoz hasonlóan a Juventus támadóját is 20 ezer eurós pénzbírsággal bünteti, eltiltani viszont nem tiltja el, CR így nyugodtan készülhet a Bajnokok Ligája negyeddöntőjére.

A torinói klubra a nyolc között a Real Madridot búcsúztató Ajax vár, továbbjutás esetén a Manchester City–Tottenham párharc győztesével találkozik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik