BL-döntő: Real-sztárokkal emelte a trófeát a „besurranás királya”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.31. 13:17
null
Sergio Ramosszal a gyepen (Forrás: As)
Csak a „besurranás királyának" nevezi magát az olasz Gaspare Galasso, aki Florentino Pérez közeléből követte figyelemmel a Bajnokok Ligája döntőjét a San Siróban, majd a lefújást követően a BL-serleget is a magasba emelte. Néhány Real Madrid-játékos előtt.

 

A sztorit közlő As értesülései szerint több mint 2000 rendőr őrizte a rendet a milánói stadionban, akkora volt a fegyelem, hogy az újságíróknak tíz ellenőrzőponton kellett áthaladniuk, mire eljutottak akkreditált helyeikre.

Gaspare Galasso mégis kijátszotta a gondosan felállított biztonsági rétegeket és a Real Madrid-játékosok között ünnepelhetett, a trófeát például előbb emelhette fel, mint James Rodríguez, a királyiak kolumbiai sztárja.

A 23 éves szicíliai származású férfi már korábban is nevet szerzett magának a besurranó szakmában, 2012-ben a Napoli Olasz Kupa-győzelménél volt jelen a gyepen.

Az olasz komikus a besurranás művésze lett (Forrás: Twitter)
Az olasz komikus a besurranás művésze lett (Forrás: Twitter)

„Azon a kupadöntőn a VIP-páholyban ültem, de az semmi sem volt ahhoz képest, amit a Bajnokok Ligájában élhettem át” – nyilatkozta Galasso.

De hogyan csinálja? Az olasz állítólag egy sajtóakkreditációs igazolványt hamisított magának, ezzel jutott el olyan helyekre, ahova csak kevesen.

„Amikor egy biztonsági megállított, erélyesen visszaszóltam, hogy »Most komolyan tőlem akar jegyet kérni?« A magabiztosságom meggyőzőnek bizonyult, onnan sima volt az út” – emlékezett vissza.


 

Galasso ott volt a VIP-ben, több szelfit készített, egy ideig a Real-elnök Florentino Pérez közeléből nézte a meccset, és még a trófeát is a magasba emelte. Állítólag néhány biztonságinak még utasításokat is adott, hogy éppen hol és merre kellene vigyázniuk a rendet. Sztorija képekkel van alátámasztva.

„Varane nyújtotta át nekem a kupát, én pedig továbbadtam Jamesnek” – emlékezett vissza a besurranás királya.

(Forrás: Twitter)
(Forrás: Twitter)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik