BL: Cristiano Ronaldo lábában rengeteg gól van – Allegri

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.12. 08:06
null
Allegri a kétgólos hátrány ellenére bízik csapatában (Fotó: AFP)
Az Atlético Madrid kétgólos előnyben várja a Juventus elleni visszavágót a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Massimiliano Allegri, a torinóiak vezetőedzője bízik csapatában, Diego Simeone, a spanyol együttes szakvezetője kemény csatára számít.

 

„Bízunk magunkban – idézi az UEFA hivatalos honlapja Allegrit, a Juventus trénerét. – Nincs olyan, hogy száztíz százalék. Mindenkinek a legjobbját kell nyújtani, hogy – kilencven vagy százhúsz perc után – a lefújáskor ne legyen bennünk hiányérzet. Okosan és hiba nélkül kell játszanunk. Nagyszerű mérkőzés lesz, készen állunk rá. Direktebben és gyorsabban kell futballoznunk. Cristiano Ronaldo lábában rengeteg gól van, jó tudni, hogy az ilyen meccseken számíthatunk rá.”

Simeonéék lelkesen készültek a torinói visszavágóra (Fotó: AFP)
Simeonéék lelkesen készültek a torinói visszavágóra (Fotó: AFP)


„Két roppant erős csapat találkozik kedden
– így Simeone, az Atlético Madrid mestere. – Tudjuk, nagyon kevés területet enged nekünk ellenfelünk, minden lehetőséggel élnünk kell. A Juve tele van rutinos játékosokkal, akik támadásban és védekezésben egyaránt jók. Óvatosnak kell lennünk. A visszavágó teljesen más lesz, apróságok jelenthetik a különbséget, ettől fantasztikus a futball.”

BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
KEDD
21.00:
Manchester City (angol)–Schalke 04 (német)(Tv:Spíler2)
Az első mérkőzésen: 3–2
21.00:Juventus (olasz)–Atlético Madrid (spanyol)(Tv:M4 Sport)
Az első mérkőzésen: 0–2

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik