BL: „Cristiano Ronaldo? Felkészülünk belőle is!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.14. 16:51
A Roma a Real Madriddal játszik a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, a hétfői nyoni sorsolás után megszólt a két csapat egy-egy képviselője.

„Ezen a szinten minden ellenfél kemény. Mindenkit tisztelünk, de senkitől sem félünk – mondta Italo Zanzi, a Roma klubigazgatója. – Ugyanolyan magabiztosak vagyunk a Bajnokok Ligájában, mint a Serie A-ban. Cristiano Ronaldo? Felkészülünk belőle és a csapatából is. Persze nagy szükségünk lesz a szurkolók támogatására is, jó lenne, ha megtelne a római Olimpiai Stadion.”Italo Zanzi, a Roma klubigazgatója. – Ugyanolyan magabiztosak vagyunk a Bajnokok Ligájában, mint a Serie A-ban. Cristiano Ronaldo? Felkészülünk belőle és a csapatából is. Persze nagy szükségünk lesz a szurkolók támogatására is, jó lenne, ha megtelne a római Olimpiai Stadion.”

„Egyáltalán nem lesz könnyű ez a mérkőzés – mondta Emilio Butragueno, a Real Madrid korábbi futballistája és jelenlegi PR-vezetője. – A Roma tudja, hogyan kezelje az ilyen típusú mérkőzéseket. Tehetséges támadói vannak, akik meglephetnek minket. Mint a legtöbb olasz csapat, leendő ellenfelünk is remekül védekezik, nem lesz egyszerű gólt szereznünk. Nem érezhetjük úgy, hogy már most továbbjutottunk, óvatosnak kell lennünk.”

A Roma és a Real Madrid már nyolcszor találkozott a Bajnokok Ligájában, és a 2007–2008-as szezonban a „farkasok” meglepetésre kettős győzelemmel kiejtették a királyiakat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik