BL: Az első meccsen minket sújtott a bíró, mégsem panaszkodtunk - Iniesta

Vágólapra másolva!
2011.03.09. 09:22
Andrés Iniesta, az FC Barcelona futballistája az Arsenal ellen megnyert Bajnokok Ligája-párharc után elmondta, nem ért egyet az angol csapat panaszával Robin van Persie kiállítása miatt, mivel az első meccsen a katalánokat sújtották a bírói döntések, ők mégsem reklamáltak.

„Számítottunk arra, hogy az Arsenal így játszik, szinte mindegyik riválisunk így lép fel ellenünk. Az angol csapatnak elég jó játékosai vannak ahhoz, hogy máshogy futballozzon. Sokszor hat emberrel védekezett, mert Rosicky és Nasri hátrament segíteni a védőknek, és mert erre kényszerítettük őket" – mondta Iniesta.

„Balszerencsénkre kaptunk egy gólt, de végül sikerült megfordítanunk a párharcot. Jók voltunk az első félidőben, és a szünet után is így akartuk folytatni. Még volt időnk a párharc megfordítására a kapott gól után" – tette hozzá a spanyol futballista, aki szerint nem a kiállítás döntötte el a továbbjutást.

„Mindenki a saját érdekeit nézi. Az első meccsen minket sújtott a bíró, mégsem panaszkodtunk. Amikor emberhátrányba került az Arsenal, megpróbáltuk kihasználni a helyzetet. Örülünk, hogy sikerült bejutni a negyeddöntőbe. Az Arsenal az utolsó helyzetet leszámítva gyakorlatilag kapura sem lőtt. Szerintem a második félidőben korábban is eldönthettük volna a meccset. Nagy csapat ellen győztünk, nagyon örülök, hogy sikerült. A szurkolóink is élvezhették a találkozót" – jelentette ki Iniesta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik