BL: az egykori válogatott játékos a védelmébe vette Kassait

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.11. 11:37
Az 56-szoros magyar válogatott labdarúgó, Kovács Kálmán a közösségi oldalán mondta el a véleményét Kassai Viktor hibájával kapcsolatban.

Mint ismert, Kassai Viktor óriásit hibázott a Manchester City–Sahtar Doneck (6–0) Bajnokok Ligája-mérkőzésen: annak ellenére, hogy Raheem Sterling egyértelműen azért esett el, mert a földbe rúgott az ukránok tizenhatosán belül, a magyar játékvezető tizenegyest ítélt a hazaiak javára. A büntetőt Gabriel Jesus gólra váltotta, így a manchesteriek kétgólos előnybe kerültek a meccs 24. percében.a Manchester City–Sahtar Doneck (6–0) Bajnokok Ligája-mérkőzésen: annak ellenére, hogy Raheem Sterling egyértelműen azért esett el, mert a földbe rúgott az ukránok tizenhatosán belül, a magyar játékvezető tizenegyest ítélt a hazaiak javára. A büntetőt Gabriel Jesus gólra váltotta, így a manchesteriek kétgólos előnybe kerültek a meccs 24. percében.


Kovács Kálmán a Facebook-oldalán a védelmébe vette Kassai Viktort.

„Azt hiszem, sokan elhiszik nekem, hogy nem szeretem a játékvezetőket. Egy kissé gáz volt mikor az egyik fiam is megpróbálkozott vele. A héten egy másik Viktorral történt egy esemény. Megadott egy tizit, ami nem volt az. Én egy francia közvetítésből láttam az esetet. A szpíker először azt mondta, hogy jogos, az első ismétlés után, hogy véleményes és a második után merte kijelenteni, hogy nem volt büntető. Én az első lassítás után úgy láttam, hogy nem volt jogos a büntető, DE élőben nekem is az volt! Sokan úgy gondolják, hogy ez egy lehetőség Kassai Viktorba belerúgni! Tessék csak bátran, de lehetőleg csak olyanok akik ennél idáig csak kisebb hibát követtek el... Bár azt hiszem, hogy sok ember a saját döntései után már nem nézi meg a lassítást.

Az esetnél csak egy problémám van igazából, mégpedig az alapvonali segítő. Neki kellett volna látnia a hibát és rászólni Viktor fülére. Kassai egyetlen hibája, hogy a stábját már másodszor úgy választja meg, hogy a többiek nincsenek igazán az ő szintjén. Na, ez már hiba!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik