BL: Aaron Ramsey elnézést kért Cristiano Ronaldótól

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2019.11.08. 17:03
null
Centimétereken múlt csupán Cristiano Ronaldo gólja (Fotó: AFP)
Mint arról beszámoltunk, a Juventus 2–1-re győzött a Lokomotiv Moszkva vendégeként a Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában, ezzel biztossá tette továbbjutását a legjobb 16 közé. A mérkőzés után a találkozó első gólját szerző Aaron Ramsey elnézést kért Cristiano Ronaldótól.

Centimétereken múlt csupán, hogy Cristiano Ronaldo rögtön a 4. percben góllal tegye emlékezetessé ezt az estét, ám saját játékostársa, Aaron Ramsey megakadályozta ebben. A portugál klasszis bal oldali szabadrúgása után a Lokomotiv kapusa, Guilherme lába között átgurult a labda, de a walesi középpályás még belekotort azelőtt, hogy teljes terjedelmével áthaladt volna a gólvonalon, így az európai szövetség Ramseynek adta a találatot. Pedig ez lehetett volna Cristiano Ronaldo első szabadrúgásgólja a Juve színeiben…

A videofelvételek alapján Cristiano Ronaldo és Ramsey egyaránt jót nevetett a történteken, a mérkőzést követően pedig azt is elárulta a walesi, hogy bocsánatot kért a portugál csapattársától.

„Azt hittem, sokkal közelebb van hozzám a kapus, és van esélye védeni. Az ösztöneim vették át az irányítást, biztossá akartam tenni, hogy a labda áthaladjon a gólvonalon. Már bocsánatot kértem Cristiano Ronaldótól” – idézi a goal.com Aaron Ramseyt.

BAJNOKOK LIGÁJA,CSOPORTKÖR
4. FORDULÓ
, D-CSOPORT
Lokomotiv Moszkva (orosz)–Juventus (olasz) 1–2(Al. Mirancsuk 12., ill. Ramsey 4., Douglas Costa 93.)
Bayer Leverkusen (német)–Atlético Madrid (spanyol) 2–1(Thomas 41. – öngól, Volland 55., ill. Morata 94.)

A D-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Juventus4319–4+510
2. Atlético Madrid42116–4+2 7
3. Lokomotiv Moszkva4134–7–3 3
4. Bayer Leverkusen4133–7–4 3
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik