Videónkban a nemzetközi kupamérkőzésen az első gólját szerző Sigér Dávid eleveníti fel a találatot, elárulta, azt hitte, lest intett a partjelző. Nem volt ezzel egyedül, hiszen Lovrencsics Gergő első reakciója is ez volt, de nyilván a meccs után az öltözőben senki sem lógatta az orrát, hogy a játékvezető a kezdőkörbe mutatott. 

Mindketten elmondták, nagyon fárasztó mérkőzésen vannak túl, amelyen a csapat kitette a szívét-lelkét a pályára.

„A csapat odarakta magát, a végén a térdén járt nagyon sok játékos, ezért nem is a gólomat, hanem a csapatmunkát emelném ki – mondta Sigér. – Persze valamennyi öröm van bennünk, de a párharcot nem nyertük még meg, ezért nyilván nem volt nagyobb ünneplés az öltözőben. Meg tényleg, páran annyira elfáradtunk, hogy örültünk, hogy leülhettünk.”

Lovrencsics arról beszélt, hogy nem lepte meg őket a Dinamo erős kezdése, más azonban igen.

„Az lepett meg minket inkább, hogy a góljuk után nagyon visszaálltak, és hagytak minket játékba lendülni. Ennek meg is lett az eredménye, még ha az első félidőben annyi helyzetet nem is tudtunk kialakítani. Azonban ennek is köszönhető, hogy a második félidőben egyenlítettünk, s bár utána megint próbáltak magasabb fokozatra kapcsolni, de ki tudtuk védekezni a támadásaikat.”

Tokmac Nguen szerint nagyon jó meccset játszott a Fradi a Dinamóval, a párharc pedig még korántsincs lefutva. Továbbra is azt mondja, hogy 50-50 százalék a továbbjutási esély. 

BAJNOKOK LIGÁJA
SELEJTEZŐ, 3. KÖR, ELSŐ MÉRKŐZÉS
Dinamo Zagreb (horvát)–Ferencváros 1–1 
(1–0)
Zágráb, Maksimir Stadion, 14 283 néző. Vezette: Raczkowski (lengyel)
Dinamo Zagreb: Livakovic – Stojanovic, Leskovic, Peric, Leovac – Gojak (Moro, 69.), Ademi, Dani Olmo – Hajrovic (Majer, 69.), B. Petkovic (Gavranovic, 76.), Orsic. Vezetőedző: Nenad Bjelica
Ferencváros: Dibusz – Lovrencsics G., Blazic, Dvali, Heister – Sigér, Haratin – Zubkov, Skvarka (Ihnatenko, 89.), Nguen (Civic, 83.) – Szihnyevics (Lanzafame, 78.). Vezetőedző:Szerhij Rebrov
Gólszerző: Olmo (7.), ill. Sigér (60.)

VISSZAVÁGÓ
AUGUSZTUS 13., KEDD
20.00:
 Ferencváros–Dinamo Zagreb (horvát) (Tv: M4 Sport, élőben az NSO-n)
Budapest, Groupama Aréna

A mérkőzésről a Nemzeti Sportot tudósította: Borbola Bence (Zágráb, összefoglaló), Szabó Miklós (Zágráb, fotó), Pusztai Viola (Zágráb, videó), Bacskai János (percről percre)