BL: A Monaco ellen ez nem kudarc – Lőw Zsolt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.14. 12:14
Mint megírtuk, a labdarúgó Bajnokok Ligája G-csoportjának első fordulójában a Gulácsi Péterrel felálló RB Leipzig hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a legutóbbi szezonban az elődöntőig menetelő Monacóval. Lőw Zsolt, a lipcseiek másodedzője bizakodóan nyilatkozott az M4 Sportnak csapata első BL-csoportmérkőzését követően.

„Nem voltunk topformában, pontatlanul játszottunk, rengeteg labdát vesztettünk. Ahhoz, hogy egy ilyen csapatot legyőzzünk, még jobb teljesítmény kellett volna. Ma ennyire voltunk képesek, nem voltunk annyira veszélyesek, mint amennyire szoktunk.” „Nem voltunk topformában, pontatlanul játszottunk, rengeteg labdát vesztettünk. Ahhoz, hogy egy ilyen csapatot legyőzzünk, még jobb teljesítmény kellett volna. Ma ennyire voltunk képesek, nem voltunk annyira veszélyesek, mint amennyire szoktunk.”

„Talán kicsit betudható annak, hogy az első Bajnokok Ligája-mérkőzésünk volt, kicsit izgultunk, kapkodó volt a játékunk, nem voltunk olyan pontosak és veszélyesek, mint szoktunk.”

A német együttes másodedzője szerint megbocsátható a játékosoknak, hogy izgultak, hiszen 20-21 esztendős„gyerekekről” van szó, amiatt viszont bosszankodik, hogy megszerezték a vezetést, és nagyon hamar érkezett rá a válasz, ami elkerülhető lett volna.

„Azt gondolom, nem kell nekünk elkeserednünk azért, mert a Monacóval 1–1-et játszottunk itthon. Az előző szezonban elődöntősök voltak, nyilván elveszítették egy-egy játékosukat, de ellenük ez nem kudarc” – mondta Lőw, aki szerint minél gyorsabban tanulniuk kell ebből a mérkőzésből.

A Lőw Zsolttal készült teljes interjút ide kattintva megtekintheti!

BAJNOKOK LIGÁJA
G-CSOPORT, 1. FORDULÓ
RB Leipzig (német)–Monaco (francia) 1–1 (Forsberg 32., ill. Tielemans 34.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik