BL: a Lyon kapusa rosszul lett a meccs után, elvesztette eszméletét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.14. 08:00
null
Lopes csúnyán ütközött Coutinhóval (Fotó: AFP)
Valószínűleg agyrázkódást szenvedett Anthony Lopes, az Olympique Lyon portugál válogatott kapusa az FC Barcelona elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján (5–1). A 28 esztendős labdarúgó Philippe Coutinhóval ütközött, majd tíz perc múlva lecserélték. Ezt követően az öltözőben rosszul lett.

 

A szerdai mérkőzés 22. percében Coutinho ütközött a Lyon kapusával, akit néhány percig ápolni kellett. Lopes jelezte az orvosi stábnak, nem kér cserét – igaz, szemmel láthatóan nem volt teljesen rendben, kissé szédült.

A portugál kapust tíz perccel később – a Barca második találta után – lecserélték, Mathieu Gorgelin váltotta. Lopes a könnyeivel küzdve hagyta el a pályát.

Lopes a könnyeivel küzdve jött le a pályáról (Fotó: AFP)
Lopes a könnyeivel küzdve jött le a pályáról (Fotó: AFP)


Az Olympique Lyon Tv beszámolója szerint Lopes a mérkőzés után rosszul lett az öltözőben. Elvesztette eszméletét és hányt. Állítólag nem emlékezett arra, hogy az orvosi stáb kérdésére azt mondta volna, nem kér cserét.

BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
FC Barcelona (spanyol)–Lyon (francia) 5–1 (2–0)

Barcelona, Camp Nou, 92 346 néző. Vezette:Marciniak (lengyel)
Barcelona:Ter Stegen – Sergi Roberto (Semedo, 83.), Piqué, Lenglet, Jordi Alba – Arthur (Ar. Vidal, 74.), S. Busquets, Rakitic – Messi, L. Suárez, Coutinho (O. Dembélé 70.).Vezetőedző:Ernesto Valverde
Lyon:A. Lopes (Gorgelin, 34.) – Dubois, Denayer, Marcelo, Marcal, F. Mendy (Cornet, 77.) – Tousart, Fekir, Ndombele – Moussa Dembélé, Depay (B. Traoré, 73.).Vezetőedző:Bruno Génésio
Gólszerző: Messi (18., 78. – az elsőt 11-esből), Coutinho (31.), Piqué (81.), O. Dembélé (86.), ill. Tousart (58.)
Továbbjutott: az FC Barcelona, 5–1-es összesítéssel

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik