BL: a Barca ellen készülő Inter üzent a sérült Messinek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.21. 19:22
Mint ismert, a Barcelona komoly gonddal küzd a szezon egyik legnehezebb sorozata előtt: Lionel Messi karját törte a Sevilla elleni győztes meccsen, így sem az Inter elleni Bajnokok Ligája-meccsen, sem a Real Madrid elleni örökrangadón nem játszhat. Az olasz klub azonban Twitteren tett tanúbizonyságot sportszerűségéről, sajnálatát kifejezve a sérüléssel kapcsolatban.

„Sajnáljuk a sérülésedet és azt, hogy nem küzdhetünk ellened néhány nap múlva. Mindig megtiszteltetés a legnagyobbak ellen játszani.”

A Barcelona október 24-én, szerdán 21 órától saját stadionjában, a Camp Nouban fogadja az Intert, október 28-án, vasárnap 16.15-től szintén hazai pályán fogadja a Real Madridot.„Sajnáljuk a sérülésedet és azt, hogy nem küzdhetünk ellened néhány nap múlva. Mindig megtiszteltetés a legnagyobbak ellen játszani.”

A Barcelona október 24-én, szerdán 21 órától saját stadionjában, a Camp Nouban fogadja az Intert, október 28-án, vasárnap 16.15-től szintén hazai pályán fogadja a Real Madridot.

Inter on Twitter

@FCBarcelona_es Lamentamos tu lesión y no poder enfrentarte en los próximos días. Siempre es un honor jugar ante los mejores. #FuerzaLeo



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik