A Real Madrid kölcsönjátékosa a Bayern Münchennel még a BL-ben is csúcsra érhet (Fotó: AFP)A Real Madrid 24 éves jobbhátvédje januárban kölcsönbe került a Bayern Münchenhez, de az átmeneti klubváltás sem hozott neki szerencsét, ebben az idényben összesen 10 alkalommal kapott lehetőséget a két óriásnál.

Ez mondjuk nem akadályozta meg abban, hogy már négy jelentős trófeánál tartson! Még a királyi gárda színeiben az év elején Szuperkupa-győztes lett, majd az idény végén bajnok is – köszönhetően a Real Madrid remek hajrájának.

 
A Barca alig fért a dobogóra, gyenge felső ág – erősorrend

Németországban sem adott alább, a Bayern Münchennel bajnok és kupagyőztes lett, sőt, még áll a Bajnokok Ligájában is – erősorrendünk alapján igencsak jó esély van egy ötödik trófeára is! Ez utóbbi sorozatban a Chelsea hazai, 4–1-es kiütése során debütált a német csapatban, 19 perc alatt adott egy gólpasszt.

Összességében sem játszott túl sokat, a transfermarkt.de adatai szerint eddig 613 perc jutott neki a 2019–2020-as idényben tétmérkőzésen, ami azt jelenti, hogy 153 percenként jegyez egy trófeát!

A jövőjét illetően viszont nem lehet biztos, mivel a Bayern a hírek szerint nem kívánja véglegesíteni szerződtetését, és a Real Madridnál sem számolnának vele kezdő jobbhátvédként. Odriozola a Marca szerint vissza szeretne térni Spanyolországba, aztán meglátja, mit hoz számára a folytatás.