BL: 10 meccsen játszott az idényben, de már van 4 trófeája!

B. L.B. L.
Vágólapra másolva!
2020.08.12. 11:28
null
A Real Madrid kölcsönjátékosa a Bayern Münchennel még a BL-ben is csúcsra érhet (Fotó: AFP)
Nehéz lenne azt állítani, hogy Álvaro Odriozoláról szól a nemzetközi futball 2019–2020-as kiírása, de azt nem lehet mondani, hogy ne lenne elképesztően hatékony, ha a trófeagyűjtésről van szó.



A Real Madrid 24 éves jobbhátvédje januárban kölcsönbe került a Bayern Münchenhez, de az átmeneti klubváltás sem hozott neki szerencsét, ebben az idényben összesen 10 alkalommal kapott lehetőséget a két óriásnál.

Ez mondjuk nem akadályozta meg abban, hogy már négy jelentős trófeánál tartson! Még a királyi gárda színeiben az év elején Szuperkupa-győztes lett, majd az idény végén bajnok is – köszönhetően a Real Madrid remek hajrájának.

Németországban sem adott alább, a Bayern Münchennel bajnok és kupagyőztes lett, sőt, még áll a Bajnokok Ligájában is – erősorrendünk alapján igencsak jó esély van egy ötödik trófeára is! Ez utóbbi sorozatban a Chelsea hazai, 4–1-es kiütése során debütált a német csapatban, 19 perc alatt adott egy gólpasszt.

Összességében sem játszott túl sokat, a transfermarkt.de adatai szerint eddig 613 perc jutott neki a 2019–2020-as idényben tétmérkőzésen, ami azt jelenti, hogy 153 percenként jegyez egy trófeát!

A jövőjét illetően viszont nem lehet biztos, mivel a Bayern a hírek szerint nem kívánja véglegesíteni szerződtetését, és a Real Madridnál sem számolnának vele kezdő jobbhátvédként. Odriozola a Marca szerint vissza szeretne térni Spanyolországba, aztán meglátja, mit hoz számára a folytatás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik