Bayern: „Elnézést kérek” – így reagált Ribéry a vádakra

Vágólapra másolva!
2017.09.13. 16:21
Franck Ribéry, a Bayern München labdarúgója a hivatalos Instagram-oldalán kért bocsánatot, amiért lecserélése után a kispadhoz vágta mezét az Anderlecht ellen 3–0-ra megnyert keddi Bajnokok Ligája-mérkőzésen.



A francia futballista cselekedete kapcsán korábban Carlo Ancelotti vezetőedző, Hasan Salihamidzic sportigazgató és a televíziós szakkommentátorként dolgozó Lothar Matthäus is kifejezte nemtetszését, most azonban Ribéry elnézést kért tettéért.

„Mindig is az egyik legőszintébb, leghűségesebb játékos voltam a labdarúgás világában, tisztelem a szurkolókat és tisztelem a klubomat, amelyet szeretek. A mezem elhajításának semmi köze nincs a tiszteletlenséghez, vagy bármi máshoz, amivel azok az emberek vádolnak, akik azt hiszik vagy úgy tesznek, mintha ismernének. Ezért a mezért több mint tíz éve mindent megteszek. Néhányan soha nem értik meg, mit jelent egy klubért mindent beleadni, tőlük elnézést kérek” – írta Ribéry.

A 34 esztendős szélső 2007 óta többek között hét bajnoki címet, öt Német Kupát és egy Bajnokok Ligáját nyert a Bayern Münchennel.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik