Barcelona: Messi figyelmeztette társait a félidőben a liverpooli vereség előtt – videó

T. M.T. M.
Vágólapra másolva!
2019.11.30. 11:40
null
Hiába figyelmeztette Lionel Messi társait... (Fotó: AFP)
Lionel Messi figyelmeztette csapattársait a Liverpool–Barcelona, 4–0-ra végződő Bajnokok Ligája-elődöntő félidejében, derült ki a Rakuten új sorozatából, amely a katalán együttes előző idényéről készült.

A Barcelona egyik fő szponzorja, a Rakuten sorozatot készített a Barcelona 2018–2019-es idényéről, amibe természetesen belekerültek a Liverpool elleni 4–0-s Bajnokok Ligája-vereség közben készült exkluzív felvételek is.

A katalán csapat 1–0-s hátrányban mehetett a szünetben az öltözőbe, ahol a csapatkapitány, Lionel Messi előre figyelmeztette a társait, nehogy az történjen, mint 2018-ban Rómában, amikor az AS Roma háromgólos hátrányból kiejtette a Barcelonát a BL negyeddöntőjében.

„Gyerünk, srácok, tegyünk egy lépést előre. Nem engedhetjük el ezt a lehetőséget. Erősen fogunk kezdeni a második félidőben. Emlékezzetek vissza, mi történt Rómában. Az a mi hibánk volt, senki másé. Ne engedjük, hogy ismét megtörténjen” – mondta lelkesítően Lionel Messi a félidőben csapattársainak.

Ám hiába Messi beszéde, mint ismert, a Liverpool három gólt lőtt a második játékrészben, és 4–0-ra legyőzte a Barcelonát, így az angol együttes jutott be a Bajnokok Ligája fináléjába.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik